"Έχω περάσει δύο φορές κατάθλιψη" - Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου

"Το ξεπέρασα μόνος μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε πράγματα για την ζωή του και για την σχέση του με την Μάρια Σολωμού για τα οποία δεν είχε αναφερθεί ξανά.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη και μίλησε ανοιχτά για την δική του εμπειρία, από την οποία βγήκε πιο δυνατός και κατάφερε να ξεπεράσει μόνος του το πρόβλημα.

Για την σχέση του με την Μαρία Σολωμού, από την άλλη, η οποία πρόσφατα εντοπίστηκε να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο, αποκάλυψε πως δεν συμφωνούν πάντα στο θέμα της ανατροφής του γιου τους, αλλά πλέον και εκείνος είναι αρκετά μεγάλος και κάποιες καταστάσεις τις διαχειρίζεται και μόνος του με τον δικό του τρόπο.

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Μάριου Αθανασίου για την κατάθλιψη

«Έχω περάσει δυο φορές στη ζωή μου κατάθλιψη. Το αντιμετώπισα σαν οτιδήποτε άλλο θα μου ερχόταν. Το βιώνεις, το νιώθεις, είσαι σε μια πολύ δύσκολη φάση. Δεν θέλεις να έχεις επαφή με τον κόσμο, κλείνεσαι σπίτι σου, θέλεις να είσαι σε ένα κρεβάτι μόνος σου. Κράτησε ένα διάστημα και μετά επανήλθα πιο δυνατός.

Μου έκανε καλό. Μόνος μου το ξεπέρασα, δεν πήγα σε ψυχολόγο. Έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά την πρώην του και το παιδί του, είπε: «Με την Μαρία Σολωμού δεν συμφωνούμε σε όλα τα πράγματα για την ανατροφή του παιδιού. Ο γιος μας πλέον είναι 16 χρονών, κάποια πράγματα τα διαχειρίζεται μόνος του».

«Αισθάνομαι ανεπαρκής πατέρας, θα ήθελα να...»

Στην κάμερα της ίδιας εκπομπής όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, παραχώρησε συνέντευξη ο Μάριος Αθανασίου και στο παρελθόν. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του, για την έλλειψη του πατέρα και για τη σειρά που συμμετέχει «Άσε μας ρε μαμά».

«Είμαστε πολύ καλή παρέα στη σειρά και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου. «Είναι μόνιμη κατάσταση αυτή. Οι ηθοποιοί ψάχνουμε δουλειά κάθε σεζόν.

Έχω ζοριστεί και έχω προσπαθήσει να ψάξω κάποιες εναλλακτικές λύσεις και το επιχειρηματικό κομμάτι επειδή το έχω προσπαθήσει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου.

«Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ανεπαρκής. Θα ήθελα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Έχω ανασφάλειες, έχω φοβίες πολλές, ότι μπορεί να μην κάνω κάτι καλά, ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα.

«Ήταν μία φυσική συνέχεια για εμένα και τη σύζυγό μου. Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του και δύο παιδιά, δεν υπάρχει ρομαντική διάσταση. Παντρεύεσαι για τυπικούς λόγους».