«Ξυπνάω με πόνους και...» - Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης με την εξομολόγησή του

Όσα είπε για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξυπνάω με πόνους και...» - Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης με την εξομολόγησή του

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/3 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηε μεταξύ αλλων στο πρόβλημα υγείας του.

Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τη περιπέτειά του με τον καρκίνο

«Δεν νιώθω άβολα όταν με ρωτάνε για την περιπέτεια της υγείας μου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μου είναι ευχάριστο γιατί μπορεί μια μέρα που έχω μια συνέντευξη να έχω ξυπνήσει με πόνους και αυτοί οι πόνοι να με φέρνουν σε επαφή με αναμνήσεις παλιότερες που δεν είναι ευχάριστες και να το κουβαλάω μέσα στη μέρα μου.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε κανενός την ασθένεια για να τον προσβάλλουμε ή να τον ταπεινώσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και...»

Στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης 15/2 ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα μήνυμα στο τέλος της ημέρες λες ότι κάπως αξίζει ο κόπος.

Έχω δει τους διπλανούς μου στους θαλάμους και έχω δει τι ανάγκες έχουν αυτοί οι άνθρωποι ξέρω τι σημαίνει να θες μια παρηγοριά. Κι αν στο πρόσωπό μου βλέπουν την υγεία ή κάποιον που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο, είναι όμορφο. Γιατί και εγώ όταν περνούσα τη διαδικασία του καρκίνου, προσπαθούσα να βρω ανθρώπους και πρότυπα.

Έπαιρνα δύναμη, είναι ωραίο να παίρνεις δύναμη από άλλους ανθρώπους. Είμαστε σε μια περίοδο εξωστρέφειας, πρέπει να μοιραζόμαστε τα πράγματα. Δεν είμαστε άτρωτοι, βαλλόμαστε από τους ίδιους κινδύνους» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.