«Είχε δίκιο η Κάτια Δανδουλάκη που έδιωξε τον Πέτρο Φιλιππίδη» - Απασφάλισε ο Σόλων Τσούνης

Οι δηλώσεις του για την δίκη του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είχε δίκιο η Κάτια Δανδουλάκη που έδιωξε τον Πέτρο Φιλιππίδη» - Απασφάλισε ο Σόλων Τσούνης

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 25/3 ο Σόλων Τσούνης, με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει στο Χυτήριο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Τσούνη για την δίκη του Φιλιππίδη

«Το metoo ήταν πολύ σοκαριστικό στην αρχή. Όλο αυτό που βλέπαμε και ζούσαμε γιατί κάποιες συμπεριφορές τις έχεις ακουστά αλλά εδώ μιλάμε για πολύ μεγάλα και σοβαρά αδικήματα. Οπότε αυτό ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Έπεσα από τα σύννεφα 100%.

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Προφανώς και είχε δίκιο να κάνει αυτή την ενέργεια. Διαφωνώ απολύτως με την άποψη πως έχουν μερίδιο ευθύνης και τα θύματα. Δεν φταίει καθόλου το θύμα. Είναι κάτι που με σοκάρει και που το ακούω» ανέφερε ο Σόλων Τσούνης.

Στο πλευρό του Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου - Οι καταθέσεις για την υπόθεση βιασμού το 2008

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και αυτή τη φορά ο ηθοποιός, παρόλο που συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβρά θέματα υγείας, θα παραστεί κανονικά στο δικαστήριο.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητά του πρώτου και γι' αυτό η γυναίκα του πρσπαθεί να ενισχύσει την κατάθεσή του και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει δηλώσεις και για τις μάρτυρες με μία από τις χειρότερες, ίσως, αυτή για την τρίτη μάρτυρα.

Ο ίδιος, λοιπόν, αρνείται να παραδεχτεί όσα συνέβησαν το 2008 δημιουργώντας νέες καταστάσεις και προβλήματα: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν με την οικογένεια μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου… […] Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται».

Πέτρος Φιλιππίδης

Η καταγγέλουσα, ωστόσο, είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στον διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από τον λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε».

Ο Τάσος Τεργιάκης, έτσι, μίλησε στο Πρωινό για την σύζυγο του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, η οποία αναφέρθηκε στην καταγγέλουσα σχετικά με τον βιασμό που πραγματοποιήθηκε το 2008 και η οποία, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον σύζυγό της, είπε: «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά.

Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου. Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου…

Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα».