«Όταν άγγιξα για πρώτη φορά...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Τζιοβάνι από το Masterchef 5

Αγαπάει την Ελλάδα σαν τη χώρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν άγγιξα για πρώτη φορά...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Τζιοβάνι από το Masterchef 5

Ο γνωστός σεφ Τζιοβάνι Σκαράτζι, που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Masterchef 5 μπορεί να μην είναι ελληνικής καταγωγής, σε κάθε περίπτωση όμως αγαπάει πολύ τη χώρα, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Μια τρυφερή και αρκετά συγκινητική ανάρτηση έκανε εν όψει της 25ης Μαρτίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να δείξει πόσο πολύ τιμά τη χώρα που γέννησε την κόρη του και ζει πολύ ευτυχισμένος με την οικογένεια του.

Είναι σύνηθες άλλωστε σε τέτοιες ημέρες τιμής και εθνικές επετείους, γνωστοί αλλά και άγνωστοι άνθρωποι να εκφράζουν την αγάπη τους για την Ελλάδα αλλά και τον μεγάλο σεβασμό, που νιώθουν για τα άτομα που αγωνίστηκαν για τη δική μας ελευθερία.

Η ανάρτηση του Τζιοβάνι από το Masterchef 5 για την 25η Μαρτίου

«Όταν άγγιξα για πρώτη φορά αυτήν τη γη, αυτό που ένιωσα ήταν ελευθερία. Χρόνια πολλά Ελλάδα», έγραψε ο σεφ

25η Μαρτίου Τζιοβάνι από το Masterchef

Η κοινές διακοπές και η φιλία του Τζιοβάνι με την Μαργαρίτα από το Masterchef 5

Κοινές διακοπές στην Ρόδο έκανε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Οι δυο τους φαίνεται να κρατούν άριστες σχέσεις μετά το Masterchef.

Η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται πως κρατά τον λόγο της καθώς είχε δώσει την υπόσχεση να βρεθεί στη Ρόδο τον Αύγουστο για να κάνει διακοπές με τον Τζιοβάνι Σκαράτζι, ενώ πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί και με τον Παύλο Χάππιλο.

Ο Ιταλός σεφ έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram για τα νέα δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία αγκαλιά. Λόγω όμως της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα οι δύο σεφ δεν ήθελαν να κάνουν γιορτές, απλώς να μοιραστούν την εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχαν δώσει.

«Κάθε υπόσχεση, είναι χρέος μας να την υλοποιούμε. Γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε μαζί εδώ. Ωστόσο οι μέρες που διανύουμε δεν είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Έτσι η Μαργαρίτα μας με την απλότητα και τη θετική της ενέργεια θα μας κρατήσει απλά συντροφιά για λίγες ημέρες.

Το γαστρονομικό μας ταξιδάκι αναβάλλεται για πιο ήρεμες ημέρες. Μοιραζόμαστε τον πόνο των συνανθρώπων μας που τρέχουν να σώσουν και να σωθούν από τη φωτιά όλες αυτές τις ημέρες και θαυμάζουμε το θάρρος και το κουράγιο τους, ωστόσο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δείξουμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο, από την Ελλάδα το καλοκαίρι! Τζιοβάνι-Μαργαρίτα».