«Όταν έφυγε από τις φυλακές Τρίπολης...» - Αποκαλύψεις "βόμβα" για την υγεία του Φιλιππίδη

«Μας πέταξαν σε έναν αχυρώνα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όταν έφυγε από τις φυλακές Τρίπολης...» - Αποκαλύψεις

Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διεκόπη λόγω της απουσίας του κατηγορούμενου. Λίγες ημέρες πριν ακούσουμε το λόγο του ηθοποιού, για όσα του προσάπτονται μίλησαν το Σάββατο 26/3 στο Χαμογέλα και πάλι, ο δικηγόρος του και ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεως.

Τα λεγόμενα των δύο κυρίων φαίνεται να αντικρούονται μεταξύ τους, αφού ο διευθυντής υποστηρίζει πως η υγειά του Φιλιππίδη ήταν σε άριστη κατάσταση μέχρι να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, ενώ ο δικηγόρος από την άλλη μεταφέρει πως στη δίκη θα δουν όλοι την εμφανώς καταβεβλημένη του όψη.

Oι αποκαλύψεις για την εξέλιξη της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

«Η κατάσταση υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη μέχρι και από την ημέρα που έφυγε από τις φυλακές Τριπόλεως ήταν άριστη. Όσο ήταν εδώ ο κρατούμενος ήταν όπως τον είδαμε για πρώτη φορά όταν μπήκε στις φυλακές. Δεν υπήρξε κάποια μεταβολή. Τώρα τι συμβαίνει εκεί στον Κορυδαλλό και αν ισχύουν αυτά που λέγονται για την υγεία του, δεν γνωρίζω.

Εδώ στο προαύλιο της Τρίπολης περπατούσε κανονικά, μέχρι και την τελευταία ημέρα που έφυγε για τις φυλακές Κορυδαλλού ήταν σε άριστη κατάσταση» δήλωσε στην εκπομπή ο διευθυντής των φυλακών» είπε ο διευθυντής των φυλακών Τριπόλεως Αντώνης Τσουρέκης.

«Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Τσουρέκη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 20 κιλά. Όταν πήγα στην Τρίπολη μας πέταξαν σε έναν αχυρώνα με 0 βαθμούς, είχα κοκκαλώσει. Δεν μπορεί ο διευθυντής των φυλακών να μεταλλάσσεται σε γιατρό. Θα τον δείτε τον κ. Φιλιππίδη την Δευτέρα. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα υγείας, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορώ να αναφερθώ.

Το πρόβλημα προϋπήρχε και επιδεινώθηκε στη φυλακή. Είχε πάει και στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Θα πρέπει να ακουστεί επιτέλους ο λόγος του Φιλιππίδη. Θα ήθελα να υπάρχει δημοσιότητα στη δίκη, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα» ανέφερε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Περιμένει πως και πως την ημέρα...» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Φιλιππίδη

Μετά από τη διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη στις 18/3, λόγω της απουσίας του από το δικαστήριο, νέα ημερομηνία ορίστηκε και ο δικηγόρος του, το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό, μίλησε για τις εξελίξεις αλλά και την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου.

Η τελευταία εξέλιξη μέχρι στιγμής είναι πως η πλευρά των καταγγελλουσών, πρόκειται να ζητήσει η συνέχεια της δίκης και οι καταθέσεις τους, να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Φιλιππίδη δεν θα δεχτούν καθώς η αλήθεια πρέπει να λάμψει και να ακουστεί.

Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» και εξήγησε πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής. «Το πρόβλημα του Πέτρου Φιλιππίδη παραμένει. Δεν προαυλίζεται, του χορηγούνται φάρμακα και η κατάσταση της υγείας του δείχνει βελτίωση. Περιμένει πως και πως τη μέρα του δικαστηρίου», είπε ο συνήγορος στην εκπομπή.