Μαρία Ηλιάκη: «Μη με πείτε παράξενη» - Τα ''τσούγκρισε'' με μαμάδες στην παιδική χαρά

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Ηλιάκη: «Μη με πείτε παράξενη» - Τα ''τσούγκρισε'' με μαμάδες στην παιδική χαρά

Η Μαρία Ηλιάκη για όσο διάστημα λείπει ο αγαπημένος της στο εξωτερικό -(Δείτε φωτογραφία του άντρα της από ταξίδι αστραπή για να δει τα κορίτσια του)- έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου μόνη της το μεγάλωμα της κόρης και ό,τι συνεπάγεται αυτό. Περνάει ασφαλώς μια πολύ όμορφη φάση και απολαμβάνει τη μητρότητα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές, που έρχεται αντιμέτωπη με δύσκολα περιστατικά.

Ένα από αυτά αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από ένα story στο Instagram, καθώς είχε μια περίεργη εμπειρία στην παιδική χαρά. Πιο συγκεκριμένα, πήγε με την μικρή της σε ένα πάρκο και δε μπορούσε να διανοηθεί το ότι περίμενε μισή ώρα και παραπάνω για να κατεβάσουν οι υπόλοιπες μαμάδες τα δικά τους παιδιά από την κούνια.

Το περιστατικό στις κούνιες που ενόχλησε τη Μαρία Ηλιάκη

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι;

Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα»

Το άγχος της Ηλιάκη για την κόρη της και τον κορωνοιό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/1) η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε τόσο η ίδια όσο και η κόρη της με τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε στην αρχή θεωρούσε ότι θα το περάσει πολύ ελαφριά ωστόσο τελικά είχε βαριά συμπτώματα και κυρίως πυρετό.

«Πριν νοσήσω έλεγα σιγά, εγώ θα το περάσω χαλαρά. Ζορίστηκα λίγο με τον πυρετό τις πρώτες μέρες, μετά ήταν εύκολο. Είχα βήχα και κόπωση. Δεν έχω συνηθίσει να κουράζομαι εύκολα γιατί είμαι αθλητικός τύπος. Έχω ακόμα κόπωση.

Αγχώθκα για τη μικρή, αλλά μαζί με την παιδίατρο και θετική σκέψη, το ξεπεράσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Τέλος για τις φήμες που θέλουν την εκπομπή «Τι λες τώρα» να κόβεται, η Μαρία Ηλιάκη τόνισε πως δεν έχει καμία σχετική ενημέρωση.