Παρελθόν για τα καλά ο Snik - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Περνάει και μόνη της καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρελθόν για τα καλά ο Snik - Σούσουρο με τις νέες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που πρώτοι στο Vanda's blog σας είχαμε αποκαλύψει πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik χώρισαν. Μπορεί αρχικά να μην έλεγαν κουβέντα, με το μοντέλο να πετάει τις σπόντες της, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει και η επιβεβαίωση. Βέβαια, προσπάθησαν να τα βρουν ξανά, όμως δεν απέδωσε καρπούς.

Σήμερα κρατάνε πολύ καλές σχέσεις, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο τράπερ έχει εκφράσει μέσα από τα social media τον θαυμασμό του και την αγάπη που της έχει. Ένα χρόνο μετά λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνάει και μόνη της καλά και πλέον ανήκει για τα καλά στο παρελθόν η σχέση τους. Είναι single και περνάει τέλεια με την παρέα της κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό (κάτι που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις).

Οι νέες φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πρόσφατα θέλησε να μοιραστεί στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το Πορτ Αντόνιο και έκανε χαμό! Οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν, ενώ για ακόμη μια φορά "τρέλανε" το ανδρικό φύλλο.

Ο πρώην της Παπαγεωργίου πριν τον Αργυρό και τον Snik

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απασχόλησε πολύ με την σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά και τον Snik με τον οποίο χώρισαν πριν μερικούς μήνες οριστικά παρόλο που προσπάθησαν για επανασύνδεση, όμως το μοντέλο πολύ πριν από τους 2 καλλιτέχνες υπήρξε παντρεμένη.

Συγκεκριμένα, παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο σε κλειστό κύκλο στο Λος Άντζελες το 2015, με κουμπάρους τους τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Ο πρώην της Παπαγεωργίου είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και κρατάει τη ζωή του εκτός media. Μάλιστα, σε δημοσίευμα η εφημερίδα Espresso μας είχε δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπο του.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωην σύζυγος