Η Έλενα Ακρίτα "ξαναχτυπά'' - Καταφεύγει εκείνη και ο γιος της στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, μετά το ''άδειασμα'' που έκανε στον Πρωθυπουργό. Με το ίδιο το facebook και τους χειριστές τα έβαλε αυτή τη φορά και αποφάσισε να καταθέσει μήνυση μέχρι νεοτέρας.

Πιο αναλυτικά, η τηλεκριτικός παίρνει το μέρος τόσο το δικό της όσο και του γιου της καθώς όπως έγραψε διέρρευσαν προσωπικά τους δεδομένα και για το λόγο αυτό στράφηκε προς τη δικαιοσύνη.

H επιστολή της Έλενας Ακρίτα και του γιου της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΖΟΓΛΟΥ-ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι Παύλος-Αρζόγλου Ακρίτας και Έλενα Ακρίτα δηλώνουμε ότι την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 θα ασκήσουμε ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας προκειμένου να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του/της υπευθύνου διαδικτυακής σελίδας στο Facebook η οποία επιδόθηκε σε αήθη, δόλια και κακόβουλη επίθεση εναντίον μας, παρουσιάζοντας εν γνώσει τους αναληθώς και διαστρεβλωμένα απολύτως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας.

Πρόκειται δημοσιεύματα που αποσκοπούν, με τρόπο ψευδέστατο και συκοφαντικό, να θίξουν την τιμή και η υπόληψη μας.

Εν συνέχεια θα ζητήσουμε την ποινική δίωξη (μήνυση) όσο και την χρηματική αποζημίωση (αγωγή) όχι μόνον του/της υπευθύνου της σελίδας αλλά και όλων των χρηστών που, με ύβρεις και συκοφαντίες συμμετείχαν στον βορβορωδη αυτό διάλογο. Οι λογαριασμοί χρηστών με ψεύτικα προφίλ, προωθούνται επίσης την Δευτέρα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω.

Κι επειδή δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας στην επιχείρηση λάσπης που εξαπέλυσαν, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να καταθέσουν και να προσκομίσουν τα (ανύπαρκτα) αποδεικτικά στοιχεία τους. Από τον πρώτο έως τον τελευταίο συνεργό αυτού του διαδικτυακού εγκλήματος άπαντες θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη μέχρι την οριστική και απόλυτη δικαίωση μας.

Παύλος Αρζόγλου-Ακρίτας

Έλενα Ακρίτα

"Από την πρώτη μέρα νιώθαμε την ανάγκη να περπατάμε χέρι χέρι" - Η τρυφερή εξομολόγησή της Ακρίτα

30 χρόνια συμπληρώθηκαν από την μέρα που η Έλενα Ακρίτα γνώρισε τον αγαπημένο της, Γιώργο Κυρίτση. Η δημοσιογράφος και συγγραφέα μάλιστα προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση στα social media.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα δικτύωσης και πολύ συχνά τα χρησιμοποιεί ώστε να εκφράζει δημόσια την γνώμη της (όπως π.χ για την Θεοφανία Παπαθωμά και μερικές δηλώσεις της για τον Γρηγόρη Πετράκο) ενώ αρκετές φορές δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, συνοδεύομενη από μια τρυφερή λεζάντα.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε: «Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε τριάντα χρόνια. Από την πρώτη μέρα νιώθαμε την ανάγκη να περπατάμε χέρι χέρι. Ποτέ δίπλα δίπλα χωρίς να κρατιόμαστε. Τον πρώτο καιρό ως παράνομο ζευγάρι τραβούσαμε βιαστικά τα χέρια μας όταν πλησίαζε κάποιος. Αργότερα δεν χρειαζόταν πια να είμαστε “προσεχτικοί”. Είναι εκπληκτικό ο άνθρωπος σου να σε κρατάει γερά ύστερα από τόσες δεκαετίες αγάπης.

Πάντα έτσι να περπατάμε αυτό είναι το όνειρο μου. Σίγουρα κάποτε θα το κάνουμε και για πρακτικούς λόγους. Κάτι αρθριτικούλια, κάτι ρευματισμοί θα κρατιόμαστε αγάπη μου κούτσα κούτσα μην γκρεμοτσακιστούμε.

Αλλά πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά που πιαστήκαμε από το χέρι για να περάσουμε την οδό Δεριγνύ. Κι άλλαξε η ζωή μας κι άλλαξε ο κόσμος μας».