Βάσω Λασκαράκη: Η πραγματική αλήθεια για τη σχέση με τον πεθερό της, πατέρα του Σουλτάτου

Φωτογραφία που έκαναν την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Η πραγματική αλήθεια για τη σχέση με τον πεθερό της, πατέρα του Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη από την ημέρα που γνώρισε τον Λευτέρη Σουλτάτο, διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της με την Κρήτη να είναι το δεύτερο σπίτι της. Λατρεύει να ταξιδεύει το νησί με τον σύζυγό της και να επισκέπτονται τους γονείς του.

Μάλιστα, σε αναρτήσεις που έχει κάνει, έχει αποκαλύψει τις σχέσεις με τα πεθερικά της - δείτε το σπίτι τους στο νησί. Μπορεί να μην τους αρέσει η δημοσιότητα, αλλά για χάρη της νύφης τους έχουν βγάλει φωτογραφίες για το Instagram.

Οι σχέσεις της Λασκαράκη με τον πεθερό της

Η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ κοντά με την οικογένεια του Λευτέρη Σουλτάτου και προσπαθεί όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις να μεταβαίνει στην Κρήτη. Μεγάλη αδυναμία έχει όμως στον μπαμπά του συζύγου της, όπως αποδεικνύει και η παρακάτω φωτογραφία που πόζαρε στην αγκαλιά του.

Βάσω Λασκαράκη πεθερός σχέσεις

Έτοιμη να γίνει μαμά για δεύτερη φορά η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όταν την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Πολυκατοικία, για την κόρη της και τη σχέση με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και όχι μόνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης για το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον αγαπημένο της, αφού την κόρη της έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο χώρισαν άσχημα.

«Αφού μου αρέσει η οικογένεια, την αγαπάω, θα ήταν κάτι πολύ ενωτικό για την οικογένεια μας και θα θέλαμε. Αλλά εντάξει δεν τρελαίνομαι ότι είναι να γίνει θα γίνει. Φτάνει να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός και υγιείς όλοι», είχε χαρακτηριστικά με απόλυτη ειλικρίνεια.