Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Η απουσία της Βίκυς Καγιά στοίχισε ξεκάθαρα στο ριάλιτι»

«Δεν υπάρχει αντικαταστάτης της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Η απουσία της Βίκυς Καγιά στοίχισε ξεκάθαρα στο ριάλιτι»

Μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκουλός όπου προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 27/3. Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογράφος και κριτής του GNTM αναφέρθηκε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει ε αν θα αποτελεί μέλος του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όχι δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι, δεν έχω πάρει τηλέφωνο να μάθω τι γίνεται.»

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το ριάλιτι μοντέλων τόνισε πως δεν υπάρχει αντικαταστάτης της αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί επάξια στον συγκεκριμένο ρόλο. «Δεν υπάρχει αντικαταστάτης της Βίκυς σε αυτό που κάνει, είναι μία κατηγορία από μόνη της». Μάλιστα, πρώην παίκτες του GNTM φαίνεται να είναι άκρως ερωτευμένοι, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι ακόμη.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού

«Αν γυρίσει η Ηλιάνα...»

Στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος ήταν φανερά προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην στην Ανατολική Ευρώπη και με το κατά πόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να μεγαλώσει και τελικά να μας επηρεάσει όλους.

«Όχι μόνο θλίβομαι, είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν καν όπλα. Τα λεφτά που ξοδεύονται για όπλα θα έπρεπε να τα δίνουν να ταΐζουν τους ανθρώπους που πεινάνε», ανέφερε και πρόσθεσε «αγχώνομαι για το αύριο, έχουμε παιδιά, σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν; Αύριο θα έχω δουλειά; Έχω μεγάλη ευθύνη», τόνισε.

Όσον αφορά τον ρόλο του ως κριτή του GNTM, ο επιτυχημένος φωτογράφος ανέφερε πως αν και δεν γίνονται συζητήσεις προς το παρόν εκείνος είναι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο, ειδικά αν συνεργαστεί με αγαπημένα του πρόσωπα.

«Το GNTM μου λείπει. Ωραία περάσαμε, δεν ξέρω αν θα περάσουμε» είπε με νόημα για το αν θα υπάρξει νέος κύκλος. «Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει, δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Το διάβασα χτες ότι θα επιστρέψει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο. Αν επιστρέψει, την αγαπώ, είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, εγώ με χαρά».

Ωστόσο, φαίνεται πως την Ηλιάνα δεν την απασχολούν αυτή την στιγμή τα επαγγελματικά της, καθώς επικεντρώνεται κυρίως στο self care, πηγαίνοντας διακοπές στην Αμερική. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε πρώτα στο Λος Άντζελες, έπειτα στην Τζαμάικα, και θέλει να επισκεφτεί και την Νέα Υόρκη πριν επιστρέψει στην Αθήνα. (Δείτε εδώ φωτογραφίες από την Ηλιάνα με το μπικίνι στην εξωτική νησιωτική χώρα).