Βίκυ Καγιά: Διέρρευσε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της - Ποζάρουν αγκαλιά

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Διέρρευσε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της - Ποζάρουν αγκαλιά

Η Βίκυ Καγιά είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showzbiz καθώς μετρά πολλά χρόνια στον χώρο αφού την έχουμε δει σε πολλούς ρόλους ως μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματία. Άραγε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα;

Η ίδια είναι επίσης και αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Βέβαια, πέρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις θέλει να αφιερώνει πάντα χρόνο και στα αγαπημένα της παιδιά όπου είναι καρποί του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά.

Η Βίκυ Καγιά έχει επιλέξει φανερά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η σπάνια ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με τα παιδιά της

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

«Δεν μπορώ να σου πω όχι...» - Η αποκάλυψη της Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM

Εδώ και μήνες αφότου τελείωσε το project του GNTM, απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού ήταν να επιστέψει η Βίκυ Καγιά πίσω στη θέση της, καθώς θεώρησαν πως αυτή ήταν η αιτία που στην φετινή σεζόν είχε χαθεί το ενδιαφέρον τους για το ριάλιτι.

Μετά λοιπόν τα πυρά και τον πόλεμο που δέχτηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την οποία θεωρούσαν αντικαταστάτρια της και το τέλος της σεζόν, οι φήμες ότι θα επιστέψει επανήλθαν και η Βίκυ Καγιά στον αέρα του Happy Day απάντησε ώστε να τελειώνει αυτό το θέμα να αναπαράγεται.

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω όχι, δεν μπορώ να σου πω ναι, γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα -γιατί δεν μπορώ να σου κρύψω ότι αυτό το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούσαμε στο GNTM να δουλεύω από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο non stop χωρίς διακοπές, δεν θα το έκανα.

Αν καταφέρει να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό και γίνουν τα πράγματα λίγο πιο κανονικά, θα το σκεφτόμουν.» είπε το λαμπερό μοντέλο και παρουσιάστρια.