"Αν δω τον σύντροφό μου να μιλάει με κάποια, θα κάνω παρέα μαζί της" - Σοκάρει η Βίκυ Κάβουρα

"Μου έχουν τύχει πολύ ακραία περιστατικά ζήλιας"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Βίκυ Κάβουρα συνάντησε την κάμερα του Happy Day σε βραδινή της έξοδο την Κυριακή 27/3 και μίλησε για την ζήλια στις σχέσεις της και την αντιμετωπισή της όταν αυτή προκύπτει, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη για την μοναξιά της τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, συμβούλεψε και τις γυναίκες που την παρακολουθούν πως είναι καλό να αντιδρούν όταν βλέπουν τον σύντροφό τους να φλερτάρεται από άλλες γυναίκες.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου έχουν τύχει πολύ ακραία περιστατικά ζήλιας. Δεν είναι ωραίο πράγμα η ζήλια. Αν δω τον σύντροφό μου να μιλάει με κάποια κοπέλα που δε γνωρίζω, θα κάνω πολύ παρέα με αυτή την κοπέλα και το δίνω ως συμβουλή και σε όλες τις φίλες μας. Δε βλέπω ανταγωνιστικά τις γυναίκες. Όσο και να προσπαθήσει η άλλη, δε πρόκειται να γίνει ανταγωνίστριά μου».

«Νομίζω ότι θα...» - Έτοιμη να γίνει μανούλα η ηθοποιός;

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί της Κυριακής 27/3 και όπως πάντα έτσι και τώρα προχώρησε σε αποκαλυπτικές αποκαλύψεις. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα αλλά και τη συντροφικότητα, αφού για να υπάρξει ένα παιδί είναι απαραίτητη προυπόθεση ένας κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Η Κάβουρα έχει αφήσει να βγουν στο φως της δημοσιότητας σχέσεις της και τις έχει κρίνει όλες δημόσια. Είναι ελεύθερη την περίοδο αυτή και όπως αποκάλυψε το μητρικό καμπανάκι θα χτυπήσει την στιγμή που ένας άντρας θα σταθεί στο πλάι της και της προσφέρει ασφάλεια για το επόμενο βήμα.

«Νομίζω ότι θα ξυπνήσει όταν νιώσω ασφάλεια σε μια σχέση ξανά. Όταν θα βρω το σύντροφο που θα δω στα μάτια του ότι είναι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μου» είπε η Βίκυ Κάβουρα σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας.