''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Μανώλης Λιδάκης - «Δεν πάσχω από...»

Έκανε δύο διαφορετικές αναρτήσεις στο Facebook

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Μανώλης Λιδάκης - «Δεν πάσχω από...»

Ο Μανώλης Λιδάκης ένας σπουδαίος και πολύ αγαπητός ερμηνευτής στο κοινό έκανε τις περασμένες ημέρες δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook από το νέο τόπο διαμονής του, που σίγουρα προκάλεσαν μεγάλη ταραχή σε όσους τους ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια.

Σε πρώτη φάση ο τραγουδιστής ξέσπασε λέγοντας πως του χρεώνουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια, λευχαιμία, και αυτό αν μη τι άλλο τον κάνει να νιώθει φοβερά εκτεθειμένος. Στη συνέχεια, με μια δεύτερη ανάρτηση επέστρεψε αναφέροντας πως πραγματικά πρόκειται να κάνει ένα χειρουργείο μέσα στις επόμενες ημέρες, που ίσως τον αφήσει εκτός τραγουδιού ζητώντας έτσι συμπαράσταση.

Το ξέσπασμα του Μανώλη Λιδάκη

ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι.

Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν.

Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα.

Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας...

Mανώλης Λιδάκης

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, εύχομαι όλα τα δεινά που περνάμε, σύντομα να μας εγκαταλείψουν.

Θα σας πω τώρα κάτι για εμένα. Είμαι στην Κρήτη και πρέπει να κάνω ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Δεν ξέρω πότε και αν θα τραγουδήσω ξανά. Σας παρακαλώ δεν θέλω να νιώσετε οίκτο για εμένα παρά μόνο να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια. Θα βγω νικητής κι από αυτή τη μάχη!

Όπως κι εσείς κι εγώ θλίβομαι απεριόριστα απ' όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει να είμαστε όλοι δυνατοί κι ενωμένοι. Να προσέχετε τον εαυτό σας διότι η ανθρώπινη ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο υπάρχει!

Σας στέλνω την αγάπη μου και σας παρακαλώ να είστε δυνατοί.

Από καρδιάς,

Μανώλης Λιδάκης

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Φλερτ βρέθηκε ο Μανώλης Λιδάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ σημαντικά ονόματα του χώρου, των οποίων τα ονόματα δεν μπορεί να αναφέρει.

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι άνθρωποι της showbiz παραδέχονται δημόσια πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Το έκανε πριν από μερικές μέρες η Δώρα Αναγνωστοπούλου και τώρα το έκανε και ο Μανώλης Λιδάκης.

«Μπορεί να κάνεις μισή επιτυχιούλα και να νομίζεις ότι είσαι το κέντρο της γης. Μπορεί να κάνεις εκατομμύρια δίσκους και να λες υπήρξαν άλλοι καλύτεροι από μένα. Συναντήθηκα καλλιτεχνικά με ανθρώπους που δεν πίστευα καν ότι θα συναντηθώ. Η Χαρούλα Αλεξίου είναι η δασκάλα μου. Αντέγραψα πράγματα από μια γυναικεία φωνή. Αν θέλεις να μάθεις να τραγουδάς άκου τη Χαρούλα.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρκετά σκληροί στον χώρο αυτό. Δικαιολογώ τη φιλοδοξία οποιουδήποτε ανθρώπου που εκτίθεται σε κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη ματαιοδοξία τους.

Εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ. Γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή έχουν βγει πολλά με σεξουαλικές παρενοχλήσεις τον τελευταίο καιρό, μου έχει συμβεί και σε εμένα, αλλά δεν θέλω να πω. Αυτοί οι άνθρωποι πλέον είναι γέροι», είπε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Λιδάκης.