Σοφία Πανάγου: «Αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί...» - Εκμυστηρεύτηκε τις αγωνίες της

Μια τρυφερή συνέντευξη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σοφία Πανάγου: «Αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί...» - Εκμυστηρεύτηκε τις αγωνίες της

Η Σοφία Πανάγου έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό «Εγώ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα και όλα τα συναισθήματα που μπορεί να βιώνει μια μητέρα με παιδί. Είναι σαφώς τυχερή, που κατάφερε να βρει τον άνθρωπο, που της ξύπνησε το μητρικό καμπανάκι καθώς αυτό δεν προκύπτει σε όλες τις γυναίκες εύκολα.

Η ηθοποιός μιλάει μάλιστα για όλη αυτή τη συνθήκη της μητρότητας, καθώς νιώθει ανασφαλής για τον κόσμο στον οποίο μεγαλώνουν σήμερα τα νέα παιδιά. Είναι πολύ τρυφερή μαμά και όπως αναφέρει στηρίζει σε κάθε της βήμα την κόρη της με μοναδικό σκοπό να γίνει μια καλύτερη εξέλιξη του δικού της εαυτού.

Η ανησυχία της Σοφίας Πανάγου για τη μητρότητα

-Είστε μανούλα. Με όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό, σας έχει πιάσει κάποια φοβία σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας;

Η ιστορία της ανθρωπότητας επαναλαμβάνεται διαρκώς. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποια πράγματα είναι προγραμματισμένα και στημένα με ένα επίκεντρο που δείχνει πού θέλουν να κοιτάξω κάθε φορά. Και πολλές φορές ξεγελιέμαι. Κάποιες φορές τα προσπερνώ, όχι γιατί αδιαφορώ, αλλά γιατί αυτή τη λύση βλέπω και πηγαίνω μέσα μου. Εκεί τι υπάρχει; Υπάρχει φως; Δεν αγωνιώ σε τι κόσμο μεγαλώνει το παιδί μου, αλλά αγωνιώ αν θα καταφέρω να έχω ένα παιδί υγιές ψυχικά και σωματικά για να αλλάξει τον κόσμο.

Σοφία Πανάγου

-Ποια είναι η πιο δυνατή συμβουλή που έχετε δώσει στην κορούλα σας;

Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές. Τα παιδιά μιμούνται εμάς, οπότε αν θέλω κάτι να της μάθω, προσπαθώ να το πράττω πρώτη εγώ, καθημερινά. Ο καθένας έχει τη δική του διαδρομή και μόνο μέσα από τα δικά του λάθη μπορεί να μάθει. Την αφήνω να πέσει και είμαι κοντά της να την σηκώσω, αν χρειαστεί. Είμαι δίπλα της, την στηρίζω με αποδοχή, αγάπη, εμπιστοσύνη και όρια, με σεβασμό στα λάθη της και στις επιλογές της. Με σεβασμό στα δικά μου λάθη, γιατί και εγώ μαθαίνω συνεχώς. Είναι η εξέλιξή μου και μονίμως με διδάσκει.

"Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν..." - Η Σοφία Πανάγου "έσπασε" την σιωπή της

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Σοφία Πανάγου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στην συνεργασία τους στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50», λίγες ώρες μετά την νέα καταγγελία που βγήκε στο φως για τον ηθοποιό.

«Καιρός είναι να ξεβρομίζουμε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και καλά κάνουν, είμαι υπερ αυτού και πάντα υπέρ των θυμάτων. Εμείς είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, πιστεύω φυσικά αυτά όλα που έχουν βγει. Εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω για βιασμούς, εκεί ναι σοκαρίστηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Πόνεσε η ψυχή μου όταν το άκουσα.

Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50 μια πατρική σχέση, ήταν ο μπαμπάς μου και έτσι τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου», κατέληξε η ηθοποιός.