Δεν λειτουργούν τα ζωτικά του όργανα - Κρίσιμες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν λειτουργούν τα ζωτικά του όργανα - Κρίσιμες εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 28/3, ωστόσο διεκόπη μετά από λίγο -δείτε εδώ γιατί-. Στον αέρα της Super Κατερίνα, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε μεταξύ άλλων και μια δήλωση του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ο ίδιος συγκεκριμένα ανέφερε πως ζωτικά όργανα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν λειτουργούν.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

«Υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ένταση ανάμεσα στον κύριο Δημητρακόπουλο και στον κύριο Μίντζια αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες δηλώσεις από την πλευρά του κυρίου Δημητρακόπουλου. Ο κύριος Δημητρακόπουλος είπε ότι “ζωτικά όργανα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν λειτουργούν” και θα προσκομίσει στοιχεία στο δικαστήριο».

Αυτό για να δείξει ότι δεν είναι καλά στην υγεία του. Για να μπορέσει, προφανώς, να αποφύγει κι όλα τα σχόλια, όπως όλοι κάνουμε, βλέποντας τον Πέτρο Φιλιππίδη», είπε η Χρύσλα.

Τα πρώτα πλάνα του Φιλιππίδη τη στιγμή που έφτασε στο δικαστήριο

Σήμερα, Δευτέρα 28/3, συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δεν είχε παραστεί την πρώτη φορά για λόγους υγείας. Εκεί ήταν και οι καταγγέλλουσες με τους δικηγόρους τους, μια εκ των οποίων ζήτησε να μην γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ από την πλευρά του ηθοποιού ήταν εκεί η σύζυγος και ο γιος του.

Τα πρώτα στιγμιότυπα της στιγμής της άφιξης του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο ήρθαν στη δημοσιότητα, μετά από πολλούς μήνες που φημολογείται πως αντιμετωπίζει πως έχει προβλήματα υγείας καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Αυτό είναι εμφανές μιας και παρουσιάστηκε αρκετά αδυνατισμένος στο πλευρό της συζύγου και του γιου του, μπαίνοντας στην αίθουσα της δίκης, η οποία διεκόπη λόγο έντασης λίγο αργότερα.