Δίκη Φιλιππίδη: «Περιμένει πως και πως την ημέρα...» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Φιλιππίδη στο Πρωινό

Λίγες μέρες πριν τη συνέχεια της δίκης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: «Περιμένει πως και πως την ημέρα...» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Φιλιππίδη στο Πρωινό

Μετά από τη διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη στις 18/3, λόγω της απουσίας του από το δικαστήριο, νέα ημερομηνία ορίστηκε και ο δικηγόρος του, το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό, μίλησε για τις εξελίξεις αλλά και την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου.

Η τελευταία εξέλιξη μέχρι στιγμής είναι πως η πλευρά των καταγγελλουσών, πρόκειται να ζητήσει η συνέχεια της δίκης και οι καταθέσεις τους, να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Φιλιππίδη δεν θα δεχτούν καθώς η αλήθεια πρέπει να λάμψει και να ακουστεί.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Φιλιππίδη στο Πρωινό

Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» και εξήγησε πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής. «Το πρόβλημα του Πέτρου Φιλιππίδη παραμένει. Δεν προαυλίζεται, του χορηγούνται φάρμακα και η κατάσταση της υγείας του δείχνει βελτίωση. Περιμένει πως και πως τη μέρα του δικαστηρίου», είπε ο συνήγορος στην εκπομπή.

«Δεν θα πάω έξω από το δικαστήριο γιατί...»

Στην κάμερα του «Super Κατερίνα» μίλησε ο Τάσος Κωστής και τοποθετήθηκε για την αντικατάσταση του Παύλου Χαϊκάλη στην ταινία «Καρδίτσα Forever», ενώ μάλιστα πήρε και ξεκάθαρη θέση για το #MeToo και την παρουσία πολλών ηθοποιών στο δικαστήριο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να γίνονται όλα. Αυτά την παραγωγή πρέπει να ρωτήσετε δεν είμαι αρμόδιος εγώ», δήλωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην «Καρδίτσα Forever».

Όσον αφορά την απουσία του από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, τόνισε: «Τι περιμένατε να είναι παρών; Πάντα υπάρχει μια αναβολή όταν υπάρχει μια δίκη, δεν ξεκινάει αμέσως», αφήνοντας μια υπόνοια ότι θα παρευρεθεί σε κάποια άλλη δικάσιμο.

Για τους συνάδελφούς του που υποστηρίζουν τα θύματα της υπόθεσης ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Κάτι ξέρουν για να το κάνουν. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν γίνεται κάτι πρέπει να λέγεται εκείνη την ώρα και εκεί να μαζευόμαστε, να μην αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού περάσουν τα χρόνια να θυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα. Τώρα δεν γίνεται γιατί έχουν γίνει περισσότερα εγκλήματα. Μην το αφήνουμε και βρωμίζει. Κακοφορμίζει και μετά ψάχνουμε για να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω».

Και πρόσθεσε: «Όχι εγώ δεν θα πάω, γιατί εγώ πολεμάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου».(Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει οο ηθοποιός μόλις έμαθε τα νέα για τον Πέτρο Φιλιππίδη)