"Δεν κοιμάμαι το βράδυ επειδή δεν με γνωρίζει" - Η κόντρα της Μέγκι Ντριο με την Ραμόνα δεν έχει τέλος

Η απάντηση του μοντέλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ραμόνα Βλαντή και η Μέγκι Ντρίο, πρώην παίκτριες του My Style Rocks και του GNTM, βρίσκονται σε συνεχή κόντρα μεταξύ τους και κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι ρωτούν τις ίδιες γι' αυτήν, εκείνες με τις απαντήσεις τους την φουντώνουν ξανά.

Μία από αυτές τις στιγμές είναι η σημερινή (28/3), όπου η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, την ώρα που βρισκόταν στην ίδια εκδήλωση με την Ραμόνα και όταν ρωτήθηκε για την απάντησή της στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε για εκείνη η δεύτερη, απάντησε πως μάλλον το κάνει για τηλεοπτικούς λόγους.

Η απάντηση της Μέγκι Ντρίο στην Ραμόνα

«Δεν κοιμάμαι το βράδυ επειδή δεν με γνωρίζει η Ραμόνα. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρα τηλεοπτικό γιατί κάθε φορά που τελειώνει ένα project τηλεοπτικό θα τα βάλει μαζί μου. Της έχει μείνει η κόντρα και την ανανεώνει κάθε χρόνο», δήλωσε συγκεκριμένα.

Η Ραμόνα, από την άλλη πλευρά, επέμενε για άλλη μία φορά πως δεν την γνωρίζει και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν βαρέθηκες να με ρωτάς, δεν την ξέρω».

΄Εσφαξε με το γάντι τον Άγγελο Μπράτη: «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει»

Μπροστά από την κάμερα του Happy Day βρέθηκε ξανά λίγο καιρό πριν το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, η οποία ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει μεταξύ άλλων και για τον πρώην κριτή της και σχεδιαστή ρούχων, Άγγελο Μπράτη, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου.

Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει πως «Δεν την ξέρω. Την είδαμε μια φορά την κοπέλα σε μια audition. Εγώ κριτής είμαι, δεν κάνω παρέα με τα παιδιά».

Αυτή του η δήλωση πυροδότησε το μοντέλο, η οποία σχολίασε με έντονο κυνισμό. «Πολλές φορές δεν σκέφτεται πριν μιλήσει» είπε εννοώντας την ατυχή δήλωσή του με τις γυναίκες που ψωνίζουν από «καλάθια».

«Δεν με στενοχώρησε αλλά έμεινα ξαφνιασμένη» συνέχισε. «Μου είχε δώσει “ναι”, έκατσα αρκετό καιρό σπίτι έκανε μετά την πορεία μου, περίεργο μου φαίνεται να μην με θυμάται».

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει στο στόμα της...