Δίκη Φιλιππίδη: Εντάσεις στην αίθουσα - Η πρόταση του Εισαγγελέα στο αίτημα των γυναικών που τον κατήγγειλαν

Ζήτησαν να δοθούν οι καταθέσεις τους κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να προστατευτούν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δίκη Φιλιππίδη: Εντάσεις στην αίθουσα - Η πρόταση του Εισαγγελέα στο αίτημα των γυναικών που τον κατήγγειλαν

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 28/3 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία ωστόσο λίγο αργότερα διεκόπη μετά την τοποθέτηση της μιας εκ των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη, Κικής Μπακιρτζίδου, που αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση δυο εκ των τριών θυμάτων κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δυο από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, συγκεκριμένα, δήλωσαν δια των δικηγόρων τους, ότι ζητούν να δοθούν οι καταθέσεις τους κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να προστατευτούν, μιας και ήδη έχουν υποστεί μεγάλο ψυχικό τραυματισμό.

Η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη όμως ζητάει η δίκη να διεξαχθεί με ανοικτές θύρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο Εισαγγελέας είπε πως δε θεωρεί πως η παραπάνω δημοσιότητα θα προκαλέσει περαιτέρω ψυχολογική ταλαιπωρία στις καταγγέλλουσες, καθώς τα δημοσιεύματα βγαίνουν ούτως ή άλλως.

Έτσι, θα προτείνει η δίκη να γίνει με ανοικτές θύρες και αναμένεται πλέον η απόφαση της Έδρας.

Η πρόταση του Εισαγγελέα στο αίτημα των γυναικών που κατήγγειλαν τον Φιλιππίδη

Τα πρώτα πλάνα του ηθοποιού τη στιγμή που έφτασε στο δικαστήριο

Σήμερα, Δευτέρα 28/3, συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δεν είχε παραστεί την πρώτη φορά για λόγους υγείας. Εκεί ήταν και οι καταγγέλλουσες με τους δικηγόρους τους, μια εκ των οποίων ζήτησε να μην γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ από την πλευρά του ηθοποιού ήταν εκεί η σύζυγος και ο γιος του.

Τα πρώτα στιγμιότυπα της στιγμής της άφιξης του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο ήρθαν στη δημοσιότητα, μετά από πολλούς μήνες που φημολογείται πως αντιμετωπίζει πως έχει προβλήματα υγείας καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Αυτό είναι εμφανές μιας και παρουσιάστηκε αρκετά αδυνατισμένος στο πλευρό της συζύγου και του γιου του, μπαίνοντας στην αίθουσα της δίκης, η οποία διεκόπη λόγο έντασης λίγο αργότερα.