«Όταν απέβαλα δεν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

«Όταν το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα τώρα θα το μοιραστώ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όταν απέβαλα δεν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή το πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 η Ελένη Μενεγάκη στο δικό της θέμα που αντιμετώπισε και δεν ήθελε στην αρχή να μοιραστεί με κανέναν

Η παρουσιάστρια του Mega αναρωτήθηκε παρέα με τους συνεργάτες της, με τους οποίους μοιράζεται ότι σκέφτεται στην εκπομπή, πώς το διάσημο ζευγάρι σε αυτή τη δύσκολη φάση έχει το σθένος να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσες πολλές λεπτομέρειες του προβλήματος υγείας του.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για την αποβολή που βίωσε

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος…

Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό.»

Σοκ στον αέρα του MEGA Καλημέρα - «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου, όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τους άνδρες της ζωής της, τον αυστηρό πατέρα της αλλά και το πως περνάει στον ελεύθερο της χρόνο.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς είχε αναφέρει πως πριν από δυο χρόνια κόντεψε να χάσει την ζωή της. Μιλώντας για τις συνεργασίες που έχει κάνει, η Σόφη Ζαννίνου είπε: «Μόνο από δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα σε συνεργασίες.

Και ήταν και οι δύο άνδρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχε επιτυχία και ίσως αυτό να ήταν ασυγχώρητο. Δεν είχαμε να μοιράσουμε τίποτα. Πολύ γνωστοί κωμικοί, ο ένας έχει πεθάνει και ο άλλος κοντά είναι, είμαι και μεγαλοκοπέλα, στα 71 είμαι».

Για τον πατέρα της, είπε: «Ήταν σκληρός άνθρωπος και αυστηρός. Επίσης ήταν μανιακός με την ώρα, και για αυτό είμαι και εγώ έτσι. Πάντα πάω ένα τέταρτο νωρίτερα στα ραντεβού μου. Έχω φάει χαστούκια έξω από την “Παλιά Αθήνα” από τον πατέρα μου γιατί άργησα να πάω στην πρόβα.

Όταν γεννήθηκα δεν ήθελε κορίτσι, και όταν ήρθε στο μαιευτήριο ο πατέρας μου απαγορευόταν να με δει. Έδωσε ένα πενηντάρικο σε μια νοσοκόμα για να με δει, και όταν είδε ότι είμαι κορίτσι ζήτησε το πενηντάρικο πίσω!», περιέγραψε γελώντας.

«Στον έρωτα οι επιλογές μου δεν ήταν πάντα επιτυχημένες. Δεν είχα επιτυχία, δεν είχα σουξέ. Έκανα λάθος επιλογές. Βέβαια βρέθηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους που όμως δεν ήταν γεννημένοι για αυτό. Ήταν για άλλες σχέσεις. Έχω συγχωρήσει πράγματα και δεν έχω μετανιώσει. Δε σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ. Έχω χωρίσει από το 2003.».

Τέλος, η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε και μια πολύ δύσκολη στιγμή που έζησε τη διάρκεια παράστασης: «Όταν έπαιζα με το Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι. Πήγα στο νοσοκομείο την ίδια μέρα, και την επομένη συνέχισα κανονικά την παράσταση».