"Περιμέναμε ότι θα την χάσουμε" - Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξομολογείται για την δύσκολη περίοδο της ζωής του

"Έγινε ένα θαύμα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος λίγο καιρό πριν μίλησε για την έκρηξη που παραλίγο να του κοστήσει τη ζωή, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α Τετ και μίλησε για την περίοδο που η μητέρα του είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως παραλίγο να την "χάσει" και πως όσο καιρό νοσηλευόταν περίμεναν από στιγμή σε στιγμή να φύγει απ' τη ζωή. Το γεγονός ότι έζησε για τον ίδιο είναι ένα θαύμα, καθώς δεν ήξεραν πως θα εξελισσόταν η κατάσταση, την στιγμή που νέοι άνθρωποι πέθαιναν εξαιτίας του ιού.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

"Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες.

Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της. Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία", ανέφερε ο ηθοποιός.

«Δεν είχα σκοπό να...» - Ο λόγος που έδιωξε την Σταμάτη από την παράστασή του

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στο θέατρο «Ακροπόλ». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά και για το σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη και την απόφασή του να την διώξει από την παράσταση, ειδάλλως δεν θα έπαιζε.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», τόνισε ο ηθοποιός.