«Τους είπα θα βγω στα κανάλια και θα πω...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη του Φιλιππίδη

Έδωσε το παρών ως πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και ως μάρτυρας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τους είπα θα βγω στα κανάλια και θα πω...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη του Φιλιππίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την σημερινή δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την οποία ήρθε σε σύγκρουση με τον γιο του και αποκάλυψε πως δεν τον άφηναν να μπει στη αίθουσα που δικαζόταν ο ηθοποιός και όταν τους ενημέρωσε ότι θα βγει στα κανάλια και θα το πει, τότε τον άφησαν να μπει.

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη του Φιλιππίδη

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού.

Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα», είπε ο ηθοποιός.

Δίκη Φιλιππίδη: Τα πρώτα πλάνα του ηθοποιού τη στιγμή που έφτασε στο δικαστήριο

Σήμερα, Δευτέρα 28/3, συνεχίστηκε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δεν είχε παραστεί την πρώτη φορά για λόγους υγείας. Εκεί ήταν και οι καταγγέλλουσες με τους δικηγόρους τους, μια εκ των οποίων ζήτησε να μην γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, ενώ από την πλευρά του ηθοποιού ήταν εκεί η σύζυγος και ο γιος του.

Τα πρώτα στιγμιότυπα της στιγμής της άφιξης του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο ήρθαν στη δημοσιότητα, μετά από πολλούς μήνες που φημολογείται πως αντιμετωπίζει πως έχει προβλήματα υγείας καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

Αυτό είναι εμφανές μιας και παρουσιάστηκε αρκετά αδυνατισμένος στο πλευρό της συζύγου και του γιου του, μπαίνοντας στην αίθουσα της δίκης, η οποία διεκόπη λόγο έντασης λίγο αργότερα.