«Θα έλειπε ο μπαμπάς μου..» - Η Κατερίνα Γερονικολού σπάει την σιωπή της για τον λόγο που δεν παντρεύεται

"Είναι ένας τρόπος αντίστασης"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα έλειπε ο μπαμπάς μου..» - Η Κατερίνα Γερονικολού σπάει την σιωπή της για τον λόγο που δεν παντρεύεται

Η Κατερίνα Γερονικολού την Τρίτη 28/3 θα βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ Αυτός και ο Άλλος και θα συζητήσει για πολλά πράγματα τα οποία μέχρι τώρα κρατούσε κρυφά.

Μάλιστα, όταν η συζήτηση φτάνει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και το ενδεχόμενο ενός γάμου, η ηθοποιός συγκινεί με την απάντησή της. Παρόλο που το ζευγάρι έχει βγει πολλά ραντεβού (δείτε εδώ ποιο ήταν το πρώτο τους ραντεβού) και το τελευταίο διάστημα παίζουν μαζί στην σειρά Κι όμως είμαι ακόμη εδώ, δεν επιθυμούν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ο λόγος είναι ο πατέρας της ίδιας.

Σε προηγούμενη συνέντευξή της είχε εξομολογηθεί για την απώλεια του πατέρα της και πόσο της λείπει λέγοντας: «Νομίζω σκέφτομαι τον πατέρα μου κάθε μέρα, αλλά αυτό έχει να κάνει με το αν αυτό σε πληγώνει ή το αν αυτό σου υπενθυμίζει κάτι.

Είναι ένας τρόπος να ζούμε, το να θυμόμαστε κάποιον και να αναβιώνουμε στιγμές από την καθημερινότητα. Δηλαδή πολλές φορές βάζω τη μαμά μου να μου πει κάποιες ιστορίες. Είναι ένας τρόπος αντίστασης».

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γερονικολού για τον λόγο που δεν θέλει να παντρευτεί

Αυτή τη φορά έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένη και έδειξε πόσο της έχει στοιχίσει η απουσία του με τον πιο γλυκό τρόπο: «Νομίζω πως ένας από τους λόγους που δεν θα ήθελα να παντρευτώ, είναι ότι θα μου έλειπε ο μπαμπάς μου από την τελετή».

Εκείνος είναι πατημένα 40, ενώ εκείνη... - Πόσα χρόνια την περνάει ο Τσιμιτσέλης;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη, βρήκε τον έρωτα στα μάτια της συναδέλφου του, Κατερίνας Γερονικολού. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και πολύ ερωτευμένο, κρατώντας λεπτομέρειες της ζωής του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,

«Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός. Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο, θα ήταν απλήρωτοι οι λογαριασμοί, δεν θα είχαμε νερό, ρεύμα, κάτι στο ψυγείο… Εγώ είμαι η βασίλισσα των organizer αλλά αυτός έχει άλλες χάρες… Μπορεί να είναι χαλαρός αλλά αυτό φέρνει και μια ωραία ηρεμία και χαρά. Είναι ωραίο αυτό», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός για τον αγαπημένο της.

Παράλληλα, η ίδια είχε αναφερθεί και στον τρόπο που αντιμετώπισε τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους. «Εκεί έσπασα τα κουτάκια γιατί νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να με φόβιζε όλο αυτό ήταν να πήγαινα να δείξω κάτι που δεν υπάρχει. Εφόσον αυτό που υπάρχει από μέσα και είναι πολύ ζεστό, αληθινό και αυθεντικό δεν φοβάμαι να βγει προς τα έξω. Δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Δεν αγχώθηκα με αυτό. Πίστευα σε αυτό που βιώνω και εφόσον είμαι ευτυχισμένη δεν με νοιάζει να φαίνομαι και ευτυχισμένη».

Σύμφωνα με την Google, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι 40 ετών, ενώ η Κατερίνα Γερονικολού 36, δηλαδή ο ηθοποιός την περνάει μόνο 4 χρόνια.

Πόσα χρόνια περνάει ο Τσιμιτσέλης την Γερονικολού