Δίκη Φιλιππίδη: Με χαμηλό το βλέμμα στην αίθουσα ο ηθοποιός - Πότε θα συνεχιστεί η δίκη;

Δεν υπήρξε οπτική επαφή με τις καταγγέλλουσες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Με χαμηλό το βλέμμα στην αίθουσα ο ηθοποιός - Πότε θα συνεχιστεί η δίκη;

Το πρωί της Τρίτης 29/3, η δημοσιογράφος Ρεγγίνα Σπυράτου, μίλησε στο Happy Day για την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς χθες συνεχίστηκε η δίκη του και ήταν παρών τόσο ο ίδιος όσο και οι καταγγέλλουσες.

Σύμφωνα με όσα είδε, διέψευσε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε χτες σχετικά με αντιπαράθεση μεταξύ του Σπύρου Μπιμπίλα και του γιου του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τι ανέφερε η δημοσιογράφος για τη δίκη εχθές 28/3

Η δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης, ήταν με το βλέμμα καρφωμένο στο πάτωμα και δεν υπήρξε καμία οπτική επαφή με τις καταγγέλλουσες.

Την Παρασκευή 1/4 έχει οριστεί η επόμενη δικάσιμος όπου θα συνεχίσει κεκλεισμένων των θυρών την κατάθεσή της η πρώτη καταγγέλλουσα με ερωτήσεις τις πολιτικής αγωγής αλλά και της υπεράσπισης.

Τρέχοντας έφυγε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη λήξη της δίκης - Είδε τις κάμερες και...

Η μεγάλη η ημέρα για την συνέχεια της δίκης για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη έφτασε καθώς ο ίδιος κατέφθασε το πρωί της Δευτέρας 28/3 στο Μικτό ορκωτό δικαστήριο Αθηνών. Ο ηθοποιός με γκρι σακάκι είδαμε να είναι όντως φανερά αδυνατισμένος από την τελευταία του δημόσια έξοδο.

Η δίκη διεκόπη μια φορά καθώς η μάρτυρας από τις καταγγέλλουσες φορτίστηκε ψυχολογικά και χρειάστηκε λίγο χρόνο για να επανέλθει. Το σοκαριστικό ωστόσο είναι πως με τη λήξη της δίκης ο Φιλιππίδης με χειροπέδες στα χέρια «το έβαλε στα πόδια» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγει τις κάμερες.

Πέτρος Φιλιππίδης