Δίκη Φιλιππίδη: Μαζί στο δικαστήριο οι καταγγέλλουσες - Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο πλευρό της συζύγου του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Μαζί στο δικαστήριο οι καταγγέλλουσες - Αναστασοπούλου, Δροσάκη και Παπαχαραλάμπους

Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 28/3 συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που είχε διακοπεί επειδή ο ηθοποιός δεν παρέστη στην δίκη. Σήμερα λοιπόν βρίσκεται στο δικαστήριο, με την σύζυγο και τον γιο του μαζί, όπως και οι καταγγέλλουσες του με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν, καθώς έχει καταγγελθεί ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, και μάλιστα δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Στο μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται σήμερα 28/3 η δίκη του Φιλιππίδη

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν και οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, ενώ μάλιστα από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σύζυγος της τελευταίας και γνωστός ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Να σημειωθεί πως θα είναι η πρώτη φορά, οκτώ μήνες μετά την προφυλάκιση του, που ο κατηγορούμενος θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο στη δικαστική αίθουσα με τις τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν στις δικαστικές αρχές.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το δικαστήριο
Στη δίκη του Φιλιππίδη ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη

Στο δικαστήριο η Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους - Τα πρώτα πλάνα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανώς αδυνατισμένος μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενώ στη συνέχει ακολούθησαν η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου και ο γιος τους, Κώστας. Πρώτες Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκαν όλες οι καταγγέλλουσες.

Η σύζυγος του ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες, από το πρώτο λεπτό απέδειξε πως είναι μαζί του και η κατάθεση της είχε βγει στη δημοσιότητα - δείτε εδώ.

Από την άλλη ο γιος του κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ με πολλούς ηθοποιούς να δηλώνουν πως δεν πρέπει να πληρώσει τα λάθη του πατέρα του.