Καταπέλτης η Ελπίδα Νίνου για τη δεύτερη μάρτυρα: «Χρησιμοποιεί ψέμα για να μπει στον χώρο»

Όσα δήλωσε και μαθεύτηκαν από το Πρωινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καταπέλτης η Ελπίδα Νίνου για τη δεύτερη μάρτυρα: «Χρησιμοποιεί ψέμα για να μπει στον χώρο»

Η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ παράλληλα η σύζυγος του καταθέτει υπέρ του άντρα της. Η τελευταία κατάθεση της Ελπίδας Νίνου δημοσιεύτηκε μέσω του πρωινού του Αντ1 και αυτή αφορά στην δεύτερη καταγγέλλουσα.

Πιο αναλυτικά, η νεαρή τότε ηθοποιός υποστήριξε πως ο Φιλιππίδης είχε επιχειρήσει να τη βιάσει κάτι που η μάρτυρας του θύτη απορρίπτει ως περιστατικό. Είναι γεγονός πως η σύζυγος τάσσεται φανερά με τον άντρα της και έτσι και για την προκειμένη γυναίκα δηλώνει πως εκείνη πλησίασε τον ηθοποιό, με σκοπό να ανέλθει στον χώρο, ενώ μάλιστα εκμεταλλεύτηκε υποτιθέμενη συγγενική σχέση με τρανό δικηγόρο.

Η κατάθεση της Ελπίδας Νίνου για την δεύτερη καταγγέλλουσα κατά του Φιλιππίδη

«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου, θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο, δηλαδή, ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομέτοχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δυο σήριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός.

Ενώ ισχυρίζεται ότι είχε αυτόν τον συγγενικό δεσμό με τον προσωπικό δικηγόρο του μεγαλομέτοχου δε χρησιμοποίησε αυτή τη γνωριμία απευθείας για να βρει δουλειά αλλά απευθύνθηκε στον σύζυγό μου ισχυριζόμενη, όπως η ίδια αναφέρει, ότι μπήκε από την πίσω πόρτα και όχι από μπροστά».

Κόλαφος η κατάθεση της Νίνου για την τρίτη μάρτυρα: «Δεν μπορεί κάποιος...»

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 το «Πρωινό» δημοσίευσε την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό. Η τρίτη καταγγέλουσα είναι η κοπέλα που, όπως αναφέρει η κ. Νίνου δεν την γνωρίζει καθόλου.

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της. Όταν δε, κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό.

Δε μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού» ανέφερε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου για την ηθοποιό.

Η εν λόγω γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι, σε έξοδό της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, και στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Υπενθυμίζουμε ότι η δίκη του Φιλιππίδη έχει διακοπεί και η νέα δικάσιμος έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου. (Δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη)