«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες, δεν...» - Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη

«Δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες, δεν...» - Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για Φιλιππίδη

Η εκρηκτική Βάσια Τριφύλλη, το μεσημέρι της Τρίτης 29/3, μίλησε στην εκπομπή Love it έξω από τα δόντια όπως κάνει πάντα άλλωστε! Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή τη δίκη του που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή».

«Η μέρα ξεκίνησε...» - Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για τη δίκη

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πραγματοποιήθηκε χθες 28/3, ο οποίος έδωσε το παρών, αρκετά ταλαιπωρημένος αλλά και αδυνατισμένος (δείτε εδώ πως πέρασε την χθεσινή νύχτα). Το παρών έδωσαν φυσικά και τα θύματα της υπόθεσης, τα οποία πρόκειται να δώσουν τις καταθέσεις τους κεκλεισμένων των θυρών.

Στη δίκη ήταν παρούσες μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη, με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο πλευρό της. Μετά το τέλος της δίκης, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον ηθοποιό σε εκδήλωση και τον ρώτησαν για όσα έγιναν στο δικαστήριο.

«Η μέρα ξεκίνησε δυνατά και κλείνει όμορφα σε αυτή την εκδήλωση» ανέφερε ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη.