Eurovision 2022: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς

Όλα έτοιμα για την τελική ευθεία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς

Βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική ευθεία για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά. Σήμερα, 29/3 γνωστοποιήθηκε η σειρά που θα διαγωνιστούν οι χώρες σε κάθε ημιτελικό. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, στις 10 Μαΐου, ενώ η Κύπρος στον δεύτερο στις 12 Μαΐου. (Δείτε ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα οι στοιχηματικές)

Πότε θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

Στο Τορίνο της Ιταλίας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με το τραγούδι «Die together». Η σειρά εμφάνισης όμως όπως όλοι γνωρίζουμε παίζει καίριο ρόλο για τις χώρες που θα προκριθούν στο τελικό.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος αποδείχθηκαν αρκετά τυχερές ακόμα και σε αυτό το κομμάτι, αφού και οι δύο θα διαγωνιστούν μετά το μισό της βραδιάς που θεωρείται πιο ευνοϊκό. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος στην 9η θέση.

Eurovision

"Κάντο τσιφτετέλι μάνα μου" - Οι επικές αντιδράσεις για το τραγούδι της Αμάντας Γεωργιάδη

Η Αμάντα Γεωργιάδη έχει προκαλέσει χαμό με τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision. Η ίδια παρουσίασε το τραγούδι της και το Twitter πήρε τη σκυτάλη και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Τα σχόλια είναι ανάμεικτα και απόψεις διίστανται.

Κάποια θεωρούν πως για άλλη μία φορά η ελληνική συμμετοχή είναι αδιάφορη, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί και να ανέβει ψηλά στην τελική κατάταξη, πόσο μάλλον στα προημιτελικά.

Το ζήτημα όμως είναι να αρέσει και στο ξένο κοινό καθώς αυτοί έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν την χώρα μας και να την ανεβάσουν. Θα κάνει άραγε τον χαμό που είχε προκαλέσει η Φουρέιρα; Λίγος καιρός έμεινε για να μάθουμε...