Τα λάγνα βλέμματα του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη - Ασύλληπτο περιστατικό

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα λάγνα βλέμματα του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη - Ασύλληπτο περιστατικό

Τα μεγαλύτερα της καλύτερης αλευρόπιτας κατάφερε να μάθει ο Σάββας Πούμπουρας σε ένα ταξίδι του στο Μικρό Πάπιγκο των Ιωαννίνων. Τα μυστικά, του τα αποκάλυψε η κυρία Ανθούλα, η οποία του έδωσε την συνταγή που τελικά ενθουσίασε την Ελένη Μενεγάκη.

Η φλερτόπιτα του Σάββα Πούμπουρα

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια δεν θέλει να φτιάχνει πίτες, διότι φοβάται ότι δεν θα της πετύχουν, ωστόσο τα μυστικά της κυρίας Ανθούλας είναι βέβαιη πως θα την οδηγήσουν στο πιο άρτειο αποτέλεσμα. Το μεσημέρι της Τρίτης 29/3, όταν η Ελένη αποφάσισε να μοιραστεί με τους συνεργάτες της την απόφασή της να μαγειρέψει την αλευρόπιτα, τότε ο Σάββας Πούμπουρας ξεκίνησε να της εξηγεί πως θα την πετύχει με το πιο... λάγνο βλέμμα της ελληνικής τηλεόρασης. (Δείτε εδώ γιατί η Ελένη έτρεξε να αλλάξει φόρεμα)

Μάλιστα ο παρουσιαστής της πρότεινε να την μαγειρέψουν μαζί. Τότε φυσικά παρενέβη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δεν κρατήθηκε και είπε: «Ότι λες πώς να ανοίξουμε φύλλο με φλερτ, αυτή είναι τέχνη! Αυτή δεν είναι αλευρόπιτα, είναι φλερτόπιτα!».

«Αν μια γυναίκα βγάζει παραπάνω χρήματα από...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 29/3 το πάνελ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, ξεκίνησε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, σχετικά με το τι συμβαίνει όταν η γυναίκα φέρνει περισσότερα χρήματα στην οικογένεια από ό,τι ο άντρας και τότε η κουβέντα άναψε για τα καλά!

Η παρουσιάστρια, θέλησε να κάνει και αυτή τη δική της τοποθέτηση πάνω στο θέμα μιας και πολύ συχνά μιλάει για τέτοια ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα ενός σπιτιού ή ζευγαριού.

«Νομίζω ότι αν υπάρχει ένα προβληματάκι, έχει να κάνει μόνο με τα χρήματα. Αν, δηλαδή, μια γυναίκα βγάζει, όχι λίγο παραπάνω, πολύ παραπάνω χρήματα από τον σύντροφό της. Αυτό το θέμα πρέπει να το κάνουμε κάποια στιγμή εδώ μέσα».

Όταν αναφέρθηκε για το ποιος από τους δύο θα κάνει τις δουλειές στο σπίτι, η Ελένη Μενεγάκη ήταν σαφής: «Δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την κουβέντα με τον άντρα μου. Άμα έχεις τα χρήματα θα βρεθεί μια άλλη λύση. Δηλαδή θα τσακωθείς με τον άντρα σου γι’ αυτό;

Όποιος και να βγάζει τα πολλά, για να είναι ωραίος και μάγκας, δεν πρέπει να το φωνάζει ότι εγώ τα φέρνω, είτε είναι ο άντρας είτε η γυναίκα. Άμα μπαίνεις στο ποιος θα κάνει δουλειές, θα πλακωθούμε» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.