«Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής και...» - Συγκινεί ο Γιάννης Ζουγανέλης με τα λόγια του για Μπουλά

Πως γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι ζωής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής και...» - Συγκινεί ο Γιάννης Ζουγανέλης με τα λόγια του για Μπουλά

Ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, δεν είναι λίγες οι φορές που σε συνεντεύξεις του μιλάει για τον χαμό του πολύ καλού του φίλου, και συγκινείται ιδιαίτερα. Την Τρίτη το μεσημέρι 29/3, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως γνώρισε τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και πως έγiναν αχώριστοι φίλοι.

Τα λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά

«Με τον Σάκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής. Βρεθήκαμε σε μία οντισιόν που έκανε ο αείμνηστος Μάνος Χατζηδάκις. Από εκεί ήταν το πρώτο γέλιο κι η πρώτη αγάπη» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όσο για τον Χατζιδάκι σχολίασε επίσης: «Ο Χατζιδάκις ήθελε μουσικούς, τραγουδιστές για μια παράσταση. Εμένα με είχε διαλέξει και λέει έχουμε κλείσει ουσιαστικά. Υπάρχει ένας ακόμα που θέλει να σας δει. Πως είναι αυτός; Είναι ενδιαφέρον. Είναι εύσωμος με γένια αλλά δεν μας κάνει για το ρόλο. Έρχεται ο Σάκης μυώδης, ψηλός και με γένια και λέει το Αστέρι του βοριά εξαιρετικά. Λέει παίζω φλογέρα πίκολο και βγάζει από την τσέπη μία μικρή και παίζει. Είναι πολύ αστείο. Του είπα είστε εξαιρετικός αλλά δεν ταιριάζετε με το ρόλο. Φεύγω σφαίρα έξω κι έτσι γνωριστήκαμε. Είναι αστείο. Βίωμα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν ταυτίζομαι απόλυτα με το #metoo»

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Ζουγανέλης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo καθώς συνεχίζει να απασχολεί αρκετά την ελληνική κοινωνία μετά από τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είμαι ταυτισμένος με τις κινήσεις του #MeToo. Γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τι έκανε το #MeToo για τηλεοπτικές εκπομπές που κατά την άποψή μου η γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα. Που έχει μία φυσιογνωμία σαν γυναίκα πρότυπο τσόντας. Η ζωή δεν είναι μόνο η βία στις διαπροσωπικές σχέσεις, είναι και η βία της κοινωνίας.

Σε ερώτηση για το αν θα επισκεπτόταν τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές απάντησε αρνητικά. «Ο Πέτρος είναι δυνατός ηθοποιός αλλά είχε υπενεργητικότητα στη σκηνή αλλά και στη διαδικασία της έκφρασής του. Κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, την πρωταγωνιστικότητά του έτσι που εγώ δεν συμφωνούσα».