"Κόλαφος" η Πεφτίτση κατά Λιάγκα και Καινούργιου - «Με ενοχλούν...»

Οι νέες δηλώσεις "καρφί"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης 30/3 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες η Κατερίνα Πεφτίτση, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε σε κάποια πολύ γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, η παρουσία των οποίων δεν της είναι ευχάριστη καθώς πριν από λίγο καιρό είχε πραγματοποιηθεί μια έντονη διαμάχη μεταξύ της ίδιας και του Γιώργου Λιάγκα. Η ίδια δεν δίστασε να δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Με ενοχλούν λίγο τηλεοπτικά κάποιες περσόνες, όπως ο κ. Λιάγκας. Δεν με νοιάζει να πω και ονόματα. Όπως η κ. Καινούργιου. Θεωρώ ότι πρέπει να σέβεσαι όλους τους καλεσμένους που φέρνεις στην εκάστοτε εκπομπή».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Πεφτίτση

"Είχα φτάσει στο σημείο να..." - Συγκλονίζει η "μάχη" της Κατερίνας Πεφτίτση λόγω παραπάνω κιλών

Στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/12) η Κατερίνα Πεφτίτση, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δεχόμαστε για την εμφάνισή μας και επηρεάζουν την ψυχολογία μας.

Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι στο παρελθόν προσπαθούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, όταν πρώην σύντροφός της τής έκανε αρνητικά σχόλια για τα κιλά της.

«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, πρέπει να σταματήσει. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα παραπάνω κιλά. Σε μια σχέση που είχα ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου. Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά το σχολίαζε.

Όταν μεγαλώνουμε με την ωραιοποίηση των πάντων, όταν υπάρχει η τάδε κούκλα με τις τέλειες διαστάσεις, συμβαίνουν αυτά. Τα πρότυπα πρέπει να αλλάξουν σιγά σιγά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την οικογένεια.

Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου, να μη φοράω ένα σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα», κατέληξε η Κατερίνα Πεφτίτση, της οποίας ο πατέρας νοσηλεύοντας σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.