Σοκάρει ο Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε στην πίστα με πεταλούδα στο χέρι - Τα λόγια στους γιατρούς

Συνεχίζει τα ραντεβού με το κοινό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε στην πίστα με πεταλούδα στο χέρι - Τα λόγια στους γιατρούς

Η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά έγινε γνωστή καθώς όχι μόνο απουσίασε από το νυχτερινό κέντρο, που τραγουδούσε αλλά χρειάστηκε και να νοσηλευτεί. Ο τραγουδιστής έμεινε λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία του.

Αφού λοιπόν, έκανε αυτή τη μικρή παύση από τα επαγγελματικά του, αποφάσισε πολύ γρήγορα να επιστρέψει στο κέντρο διασκέδασης καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr δεν θέλει να «κρεμάσει» το προσωπικό, που εργάζεται στο μαγαζί αλλά και τον κόσμο, που έχει κλείσει τραπέζι για να τον απολαύσει. Σοκαριστικό είναι μάλιστα το γεγονός ότι ο Καρράς όχι μόνο τραγούδησε αλλά τον είδαν να έχει πεταλούδες στο χέρι του.

Η επιστροφή του Βασίλη Καρρά στο κέντρο διασκέδασης

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Η περιπέτεια της υγείας του Καρρά

Μια δυσάρεστη είδηση ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί της Κυριακής 27/3 αναφορικά με τον αγαπημένο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μέχρι να έρθουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του πολύ κόσμος ταράχτηκε.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή Τι λες Τώρα έδωσε περισσότερες πληροφορίες στον κόσμο, αναφέροντας πως πρόκειται για έναν έντονο πόνο στο στομάχι κάτι που για την ώρα εξετάζεται. Η αλήθεια είναι πως αν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ίσως ο τραγουδιστής χρειαστεί να δώσει λίγη παραπάνω προσοχή στην διατροφή του, μιας και τα παραπάνω κιλά του συζητιούνται από πολλούς.

«Χθες είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Νοσηλεύεται μετά από ένα περιστατικό μετά από τη live εμφάνισή του. Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά κι είναι καθησυχαστικό το ρεπορτάζ. Πράγματι ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τον κράτησαν κι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος.

Έμεινε για αρκετή ώρα. Τα πολύ καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράπων γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα είναι καλά» είπε ο δημοσιογράφος.