Γιώργος Κωνσταντίνου: «Με την Βουγιουκλάκη όσο συνεργαστήκαμε...» - Αυτές ήταν οι σχέσεις τους

«Συνήθως δεν έκανα παρέες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Με την Βουγιουκλάκη όσο συνεργαστήκαμε...» - Αυτές ήταν οι σχέσεις τους

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε βρέθηκε την Τρίτη 29/3 στον καναπέ στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με γνωστούς συναδέλφους του. Ο ηθοποιός έχει βιώσει τεράστια επιτυχία με τις ταινίες, τα σίριαλ και τις θεατρικές παραστάσεις, που τον έχουμε δει να συμμετέχει.

Αποκαλυπτικός ιδιαίτερα ήταν αναφέροντας πως στα χρόνια δεν έκανε σημαντικές φιλίες στο χώρο, καθώς οι περισσότερες περιορίζονταν στο επαγγελματικό, όπως και με τη Βουγιουκλάκη. Έχει άλλωστε περιγράψει πως οι σχέσεις του με τις γυναίκες ήταν δύσκολες για πολύ συγκεκριμένους λόγους και ίσως για αυτό να δυσκολεύτηκε να κάνει φιλίες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κωνσταντίνου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Απλά περάσαμε καλά με την Αλίκη όσο συνεργαστήκαμε, δεν κάναμε παρέα. Συνήθως δεν έκανα παρέες, ήμαστε περισσότερο γνωστοί με τους ηθοποιούς. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές, είναι λίγο περίεργο αυτό.

Ίσως ήμουν μοναχικό παιδί εγώ, είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο λίγο μαζεύτηκα. Με τη Μάρω Κοντού είμαστε φίλοι, μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν κάνουμε παρέα», είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Δεν θυμάμαι να με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, δεν θυμάμαι να ασχολήθηκαν πολύ μαζί», λέει επίσης ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνου "άδειασε" την ελληνική τηλεόραση - «Δεν οδηγεί σε καριέρα, δεν έχει γερά θεμέλια»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου από τα παρασκήνια της παράστασης Παγίδα, όπου πρωταγωνιστεί. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο ελληνικό #metoo. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε σήμερα 21/10 πως:

«Βεβαίως και έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από το θέατρο. Όταν πεθάνω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο εκτός και αν με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα νέα παιδιά δεν θα πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν οδηγεί σε καριέρα, δεν έχει γερά θεμέλια. Ένα σίριαλ αρχίζει και τελειώνει. Εμείς όλοι ξεκινήσαμε από το θέατρο, ριζώσαμε εκεί και τα θεμέλια μας είναι πάρα πολύ γερά. Γι’ αυτό υπάρχουμε ακόμα».