Οι αναμνήσεις της Ελένης Μενεγάκη από τον ρόλο της στη σειρά Πάτερ Ημών - Τι θυμήθηκε;

Όλα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι αναμνήσεις της Ελένης Μενεγάκη από τον ρόλο της στη σειρά Πάτερ Ημών - Τι θυμήθηκε;

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη 30/3, όπου δεν έλειψαν τα απρόπτα και τα ταραχώδη γεγονότα όπως η ανακοίνωσης μίας εγκυμοσύνης, ύστερα από ένα αφιέρωμα για τους μικρούς πρωταγωνιστές των ελληνικών σειρών και την σημερινή τους εμφάνιση, θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή στην παλιά σειρά του ANT1, Πάτερ Ημών.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την συμμετοχή της στο Πάτερν Ημών

Μίλησε συγκεκριμένα, για την τηλεοπτική της κόρη Κορίνα: «Ήταν το 1994. Δούλευα στο Mega τότε, αλλά με είχαν αφήσει να κάνω τη σειρά στον ΑΝΤ1. Η Κορίνα ήταν ένα μικρό παιδάκι. Αλλά ήταν ένα παιδάκι που τα έλεγε. Κάπως έτσι ήταν και στα κανονικά του δηλαδή. Εγώ την θυμάμαι την Κορινούλα να μιλάει, να παρλάρει... Σαν ένα ευχάριστο χαριτωμένο κοριτσάκι».

Ελένη Μενεγάκη

Και στη συνέχεια, μόλις παρουσίασαν την αλλαγή της μικρής μετά από τόσα χρόνια, είπε: «Η Κορίνα είναι; Ε το μουτράκι είναι το ίδιο. Αλλά είδατε τα μαλλιά όταν αλλάζεις χρώμα; Είναι σαν τον αγόρι που είδαμε πριν (Σάββας Σαλίπας)».

Έξαλλη η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της - «Με έχετε για ανισόρροπη;»

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αρκετά διαφορετικά ξεκίνησε η εκπομπή «Ελένη» καθώς με το που βγήκε στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο κουτί γεμάτο με δώρα από νέο πολυκατάστημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια πιο συγκεκριμένα αντίκρισε το περιεχόμενο και οι ευχαριστίες «έπεσαν βροχή» γιατί της έστειλαν πράγματα που τα είχε ανάγκη και τα χρειαζόταν στην καθημερινότητά της.

Μάλιστα δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η σουηδική τέχνη της ισορροπημένης ζωής. Δεν μου τα λέτε καλά! Με έχετε για ανισόρροπη; Α, δεν μου τα λέτε καθόλου καλά. Άκου λέει για ισορροπημένη ζωή λες και εγώ δεν έχω!». Από την άλλη η ίδια είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της πριν από λίγες ημέρες που σόκαρε τους πάντες.