Πολύ δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Η σπαρακτική ανάρτηση στα social

Οι τελευταίες ώρες είναι αρκετά δύσκολες για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου καθώς πέρα από την δίκη του Φιλιππίδη στην οποία είναι ένα από τα πρόσωπα "κλειδιά" η ίδια γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν ανέφερε την ταυτότητα της γυναίκας που έφυγε ωστόσο έκανε μια ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Στο τελευταίο της μήνυμα μου έγραψε "Να είσαι πάντα ο αντισυμβατικός εαυτός σου, σ' αγαπώ πολύ"

Η καρδιά μου έσπασε στη μεριά που σε είχα φυλαγμένη. Στην πιο τρυφερή μου ηλικία μου έμαθες όσα είμαι σήμερα. Μουσική, αγάπη, ανεξαρτησία, ουσία.. Θα είσαι πάντα η πιο αγαπημένη μου. I' take one cause you left me and Two for my family andThree for my heartache and Four for my headaches and Five for my lonely and Six for my sorrow and Seven for no tomorrow and Eight, I forgot what eight was for and Nine for the lost gods and Ten for everything».

Η σπαρακτική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε - «Έσπασα μια...»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε καθώς είχε αποκαλύψει παλιότερα πως την ταλαιπωρεί.

«Κάποια στιγμή έκανα πλύση με φυσιολογικό ορό στην μύτη, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι και δημιούργησα ένα τραύμα, έσπασα μια μεμβράνη στο τύμπανο. Η υπερακουσία κι ότι έχει να κάνει με το αυτί είναι μια πολύ ευαίσθητη περίπτωση.

Είναι πολύ εσωτερικό, χάνεις την ισορροπία σου και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Είναι μια ευαισθησία στους ήχους. Μπορεί κάποιος να κουνούσε το χαρτί και να πεταγόμουν και πέρα από αυτό άκουγα την φωνή μου μέσα εκατό φορές πάνω.

Ζορίστηκα και βασανίστηκα πολύ, με είχε πάρει αρκετά από κάτω. Κάποια στιγμή είπα θα ζήσω με αυτό και θα το δω αλλιώς. Από εκείνη την ημέρα άρχισα να καλυτερεύω. Δεν είναι μαγικό, είναι επειδή άλλαξα αντιμετώπιση και το αγάπησα».