Καταπέλτης ο Βασίλης Ζούλιας εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι ένας άνθρωπος εθισμένος στο...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καταπέλτης ο Βασίλης Ζούλιας εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη: «Είναι ένας άνθρωπος εθισμένος στο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη σήμερα 30/3 ο Βασίλης Ζούλιας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καθαρά σε επαγγελματική βάση. Από την παράστασή του “Απατεώνες και τζέντλεμαν” είχα πάρει και το βραβείο κοινού για τα κοστούμια. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Σίγουρα θα είναι ταλαιπωρημένος με αυτό που του συμβαίνει. Ελπίζω να έχει μια κάποιου είδους αφύπνιση και να μπορέσει να δει το έγκλημα που έχει διαπράξει.

Πρέπει να υπάρχει πρόληψη και θεραπεία για να μην έχουμε ξανά τέτοιου είδους πράξεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης – το έχω ξαναπεί – για μένα είναι ένας άνθρωπος καθαρά εθισμένος στο σεξ με ότι αυτό εμπεριέχει. Καταστροφικές συνέπειες. Ο Πέτρος έχει ήδη μπει στις φυλακές.

Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο οποίος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου υποστήριξε πως τα άτομα άνω των 15 δεν θεωρούνται παιδιά και η σεξουαλική πράξη μαζί τους δεν είναι ποινικό αδίκημα, ο Βασίλης Ζούλιας δήλωσε: «Το ακούω και μου βγαίνει καπνός από τα αυτιά. Κάποιος είναι παιδί μέχρι τα 17 και ανήλικος».

Οι δηλώσεις του Βασίλη Ζούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είναι εθισμένοι στο...» - "Καταπέλτης" ο Βασίλης Ζούλιας για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Σε μία άκρως αποκαλυπτική και έξω από τα δόντια συνέντευξη προχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας, το πρωί της Παρασκευής 25/3 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο καταξιωμένος και πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις και αναμένεται η συνέχεια των δικών τους.

«Εξεπλάγην και εγώ όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Είχα συνεργαστεί με τον κ. Φιλιππίδη, είχα κάνει τα κουστούμια σε μια επιτυχημένη θεατρική παράσταση πριν δέκα χρόνια και είχα άψογη συνεργασία μαζί του. Δεν μπορούσα να φανταστώ… Είχαμε και πελατειακή σχέση γιατί ψώνιζε ρούχα για τη γυναίκα του, την αγαπούσε πολύ.

Οι ναρκομανείς και οι αλκοολικοί, γενικά οι εθισμένοι άνθρωποι και οι εθισμένοι στο σεξ άνθρωποι… είναι και αυτό ένα ταμπού που δεν μιλάει κανείς για αυτό. Τι με ρωτούν και μένα για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις και τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, δεν παίρνετε ειδικούς γιατρούς, επιστήμονες τι σημαίνει sex addiction; Έπρεπε να σκεφτούν μήπως αυτοί οι άνθρωποι που μιλάμε εδώ και έναν χρόνο πάσχουν από αυτή την ασθένεια; Είναι εθισμένοι στο σεξ» τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας.