Πασίγνωστος και επιτυχημένος ηθοποιός - Αυτός είναι ο νονός της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Δεν γίνεται να μην τον γνωρίζεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστος και επιτυχημένος ηθοποιός - Αυτός είναι ο νονός της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας που έχει "χτίσει" την καριέρα της μόνη της, χωρίς την βοήθεια του πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη. Τα τραγούδια της μετράνε εκατομμύρια likes στο youtube, ενώ τα πρώτα της παίζουν μέχρι και σήμερα.

Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για την Ελεονώρα που πρόσφατα ακούστηκαν φήμες πως περνάει κρίση στο γάμο με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου. Τις φήμες αυτές ωστόσο, διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτός είναι ο νονός της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Μπορεί να έχει γνωστό μπαμπά και σύζυγό (αφού είναι μεγάλος δικηγόρος), γνωστός είναι και ο νονός της που είναι πασίγνωστος και πολύ επιτυχημένος ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Γιάννη Νταλιάνη, τον σύζυγός της Μαριλίτας Λαμπροπούλου που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Σασμό (δείτε τις 31/3 εξελίξεις).

«Οι συντελεστές είναι άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ πάρα πολύ, θαυμάζω τα παιδιά που παίζουν και αγαπώ πάρα πολύ τον Γιάννη Νταλιάνη που έχω την τύχη και την χαρά να είναι νονός μου. Είμαι περήφανη και χαίρομαι πολύ που με προσκάλεσε να δώσω τη φωνή μου σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη παράσταση», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε ερώτηση για το τι τρέχει στην προσωπική της ζωή

Εδώ και μέρες φημολογείται έντονα στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz πως ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου περνάει κρίση. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, έχει φροντίσει - χρόνια τώρα - κι έχει καταφέρει ως ένα σημείο να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί να διέρρευσαν φωτογραφίες από τον μαγευτικό της γάμο το 2020 (δείτε τις εδώ) αλλά σπάνια θα την δει κανείς να στήνεται μπροστά στους φωτογράφους με τον σύζυγο για να βγάλουν φωτογραφία ή σπάνια θα κυκλοφορήσει σε μαγαζιά και περιοχές που ξέρει πως υπάρχουν παπαράτσι.

Το βράδυ της Τρίτης 29/3, ωστόσο, έκανε μια επίσημη εμφάνιση μόνη και οι δημοσιογράφοι έτρεξαν επάνω της. Μεταξύ άλλων μια δημοσιογράφος την ρώτησε: "Την ρομαντική σας πλευρά συχνά την βλέπουμε και στο instagram, είδαμε πρόσφατα μια φωτογραφία με τον σύζυγο που γράψατε μας αρέσουν τα μπαρ..." κι εκείνη απάντησε δείχνοντας την ενόχλησής της όπως μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε στο παρακάτω βίντεο:

"Πολύ συχνά δεν την βλέπουμε στο instagram, τουλάχιστον φροντίζω να μην την βλέπετε πολύ συχνά στο instagram αλλά γενικά νομίζω ότι μπορείτε να δείτε την ρομαντική μου πλευρά πολύ εύκολα στον τρόπο που τραγουδάω και που επικοινωνώ με τον κόσμο, για μένα αυτό είναι όλη η ουσία της ζωής μου, οπότε ναι νομίζω ότι είμαι αρκετά τρυφερή με τους ανθρώπους."