«Γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές...» - "Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές...» -

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας. Η μάνα συνελήφθη χθες 30/3 από την αστυνομία για το θάνατο της 12χρονης κόρης της, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της. Συγκλονισμένο λοιπόν είναι το πανελλήνιο με την είδηση και πολλά διάσημα ονόματα κάνουν τις δικές τους αναρτήσεις σχετικά.

Ανάμεσα τους και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση που τσάκισε κόκαλα με αυτά που έγραφε.

Η ανάρτηση της Φουρέιρα για την υπόθεση της Πάτρας

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! - ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν τηνβ χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Ελένη Φουρέιρα Πάτρα

Φυγάδευσαν τα ξημερώματα τους συγγενείς της από το σπίτι της Ρούλας

Από εχθές λοιπόν, εξαγριωμένο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, οργισμένοι και φανερά αγανακτισμένοι, και με φωνές και συνθήματα απευθύνονταν τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια της που είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι για να μην έρθει αντιμέτωπη με την οργή του λαού.

Όλη την ημέρα λοιπόν, από την ώρα που έγινε γνωστό πως η μητέρα κατηγορείται για το θάνατο της Τζωρτζίνας, το σπίτι της φυλαγόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να απωθήσει τον κόσμο που προσπαθούσε να πλησιάσει το σπίτι. Οι γονείς και η αδερφή της, τα ξημερώματα μπόρεσαν και έφυγαν με την βοήθεια των Αρχών όταν πια είχαν φύγει όλοι από γύρω ενώ να σημειώσουμε πως και οι γύρω δρόμοι από το σπίτι είναι κλειστοί με κορδέλες που τοποθέτησαν οι αστυνομικοί.