Τραγωδία Πάτρα: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση - «Θλίψη»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Η σπαρακτική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την υπόθεση - «Θλίψη»

Καταιγιστικές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στην Πάτρα καθώς η μητέρα από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα καθώς πρώτα της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν διστάσει να σχολιάσουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες καθώς τους είναι αδιανόητο. Ανάμεσά τους είναι και η Ναταλία Γερμανού η οποία έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την υπόθεση γράφοντας χαρακτηριστικά «Game Over, θλίψη».

Να τονίσουμε πως εχθές 30/3 μόλις έγινε γνωστή η είδηση της σύλληψής της πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου όπου φώναζαν χαρακτηριστικά «Κρεμάστε την».

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την Τραγωδία στην Πάτρα

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για την τραγωδία στην Πάτρα

Βγήκαν στην φόρα μηνύματα της μητέρας λίγη ώρα πριν γίνει η σύλληψή της

Σε λίγη ώρα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού πρώτα της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της μικρή 9χρονης καθώς οι εξελίξεις στην Πάτρα δεν έχουν τέλος.

Από την άλλη, στην φόρα βγήκαν τα μηνύματα που έστελνε σε τοπικό site, «Thebest.gr» την ώρα που έγινε η σύλληψή της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια απαντούσε σε ερώτηση για την κεταμίνη μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν από τις τοξικολογικές.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης έγραψε: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα”.

Τι έλεγε παλιότερα η Ρούλα Πισπιρίγκου