"Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική" - Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τον κανιβαλισμό στα social media

"Όχι, είναι χάλια"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το πρωί της Πέμπτης 31/3, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star, Breakfast at Star, μαζί με την Κρίστελ Καπερώνη, με την οποία συνεργάζονται στην παράσταση που παίζουν αυτό το διάστημα, και μίλησε για την εμπειρία του με τον καρκίνο και την δημοσιοποίηση αυτής στα social media, αλλά και την αντιμετώπιση του κόσμου.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως θέλησε να μιλήσει δημόσια για την περιπέτεια υγείας του, πράγμα που έχει κάνει ξανά στο παρελθόν και η εξομολόγηση για τους πόνους που αισθάνεται ακόμη και σήμερα συγκλονίζει. Θεώρησε πως θα βοηθήσει πολύ κόσμο, ενώ υποστηρίζει πως χρειάζεται να υπάρχει κατανόηση προς τα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να δέχεται κάποιος που αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο, διότι πολλές φορές ο κόσμος δεν γνωρίζει, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση αγγίζει και τα όρια του "κανιβαλισμού".

Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τον καρκίνο και τον κανιβαλισμό στα social media

«Μίλησα ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας μου σε μια στιγμή που ένιωσα εγώ την ανάγκη να το κάνω και πολύ γρήγορα κατάλαβα τη απήχηση έχει αυτό το πράγμα στους ανθρώπους. Πόσοι άνθρωποι βασανίζονται, περνούν αυτά τα προβλήματα και έχουν ανάγκη από μια στήριξη, από μια συμπαράσταση, από ένα βλέμμα και έναν άνθρωπο στον οποίο μπορούν να ακουμπήσουν τις ελπίδες πάνω του», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει έχουμε λίγη κατανόηση με τους ανθρώπους και όσους κάνουν αυτά τα σχόλια. Εμείς που περνάμε το πρόβλημα, επειδή δεν οφείλουν να ξέρουν για εμάς, καλό είναι να παίρνουμε λίγο χρόνο πριν πούμε κάτι».

Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική να παίζει σε εκπομπή φωτογραφία μου με το ξυρισμένο κεφάλι και να αναρωτιούνται αν τους αρέσει και να λένε «όχι, είναι χάλια». Εγώ ήμουν στο σπίτι και έβλεπα να γίνεται αυτός ο κανιβαλισμός και αναρωτιόμουν τον λόγο που το ζούσα και έπρεπε να περάσω αυτή την τόσο δύσκολη πίστα. Στην πορεία, όμως, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν έχουν κακές προθέσεις».

«Μέχρι και σήμερα φοβάμαι, τον τρέμω τον θάνατο»

Το μεσημέρι της Κυριακής 30/01 ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και την ανάγκη να την μοιραστεί με το κοινό.

«Είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου όλο αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία και έγνοια για το πως θα τσουλήσει όλο αυτό και πως θα πάει. Δεν ήξερα στα αλήθεια τι είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή περισσότερο.

Να έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ψύχραιμοι και να πρέπει εγώ να τους καθησυχάζω ή να ανοίξω όλο αυτό και να δεχθώ το χάδι των ανθρώπων. Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ.

Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν. Ακόμα και εγώ που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα».