Το μωρό κλωτσάει κι εκείνη χαμογελάει - Στιγμές ευτυχίας για την Μαντώ Γαστεράτου

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μωρό κλωτσάει κι εκείνη χαμογελάει - Στιγμές ευτυχίας για την Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα γενέθλιά της, διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Συχνά, μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram στιγμές με το πρώτο της παιδί, τον Γιώργο, που μας προκαλούν απίστευτο γέλιο, αλλά όσο πλησιάζει η στιγμή που θα έρθει το νέο μέλος της οικογένειας στη ζωή, η ίδια μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε διάφορες φάσεις και μας κάνει όλους να "λιώνουμε".

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με την φουσκωμένη κοιλίτσα την ώρα που το μωρό κλωτσάει

Μία από αυτές ήταν και η χθεσινή (30/3) όπου η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα story με την κοιλίτσα της τη στιγμή που το έμβρυο κλωτσάει. Πρόσθεσε στη φωτογραφία το σχόλιό της γράφοντας "#MOOD". Η ολόσωμη φόρμα της με τα μπισκότα και το γάλα, μάλλον, αποτελεί το πραγματικό mood της μητρότητας.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μαντώς Γαστεράτου

Ο γιος της έχει μεγαλώσει πολύ - Αυτές είναι πρώτες του κουβέντες

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια γυναίκα που θα μπορούσε εύκολα να της δώσει κανείς τον τίτλο της ταγμένης στα μητρικά καθήκοντα μανούλας. Η δημοσιογράφος μετά την είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μας δείχνει συνέχεια την κοιλίτσα της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και φυσικά συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram με τον μικρό της γιο, Γιώργο.

Ο πρωτότοκος γιος λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή το αδερφάκι του, απολαμβάνει τόσο την αποκλειστικότητα όσο και τις σκανταλιές που μπορεί να κάνει ένα παιδί στην ηλικία του. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά αποφάσισε να παίξει με μια γλάστρα, κόβοντας τα φύλλα της. Φυσικά, η τρυφερή μαμά δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά και στο ότι το παιδί της έχει αρχίζει να μιλάει... Με τον δικό του τρόπο βέβαια.

Η γλάστρα του γιου της Γαστεράτου