Γενέθλια για τη Μαντώ Γαστεράτου - Η τεράστια ροζ τούρτα που ''έριξε'' το Instagram

Tα πόσα έκλεισε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γενέθλια για τη Μαντώ Γαστεράτου - Η τεράστια ροζ τούρτα που ''έριξε'' το Instagram

Η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού ό,τι ονειρεύτηκε το βλέπει να συμβαίνει σιγά σιγά. Η μανούλα δε σταματάει να μας κάνει γνωστά ευχάριστα γεγονότα για τη ζωή της (δείτε το δωράκι που δέχτηκε ο γιος της) μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Τα γενέθλια της είχε λοιπόν η Μαντώ και οι αγαπημένοι της φρόντισαν να κάνουν λίγο παραπάνω λαμπερή την ημέρα αυτή. Τα 34 κεράκια έσβησε η δημοσιογράφος μαζί με μια τεράστια ροζ τούρτα, η οποία είχε πάνω ένα πελαργό. Ετοιμάζεται σιγά σιγά να δεχτεί και το τέταρτο μέλος της οικογένειας και από ότι βλέπουμε την τρολάρουν οι φίλοι της για αυτό, με πολύ καλοπροαίρετο τρόπο εννοείται!

Η τούρτα γενεθλίων της Μαντούς Γαστεράτου

«34 λοιπόν! Ό,τι πόθησα, ό,τι ονειρεύτηκα και ό,τι γεύομαι είναι ευλογία! Σε ευχαριστώ πολύ Θεέ μου!» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαντώ Γαστεράτου - Τούρτα

Μαντώ Γαστεράτου - Γενέθλια

Η Μαντώ υποδέχτηκε τον Μάρτιο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και δεν το κρύβει, καθώς το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι το μωράκι της που περιμένει να φέρει στον κόσμο και θα την κάνει για δέυτερη φορά μανούλα.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του ΡΥΘΜΟΥ 94.9, σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον νέο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ήδη έναν κούκλο γιο.

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Με αφορμή λοιπόν την έλευση του νέου μήνα, το μοντέλο δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα παρατηρήσετε, η ίδια ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Καλό ασυνήθιστο, πρωτόγνωρο, γλυκόπικρο απόγευμα 1ης Μαρτίου...», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου.