«Βλέπεις μία Ελλάδα να πάλλεται μπροστά σου» - Λύγισε ο Χάρης Ρώμας στο τέλος της παράστασης

«Είναι συγκλονιστικό συναίσθημα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βλέπεις μία Ελλάδα να πάλλεται μπροστά σου» - Λύγισε ο Χάρης Ρώμας στο τέλος της παράστασης

Ο Χάρης Ρώμας, του οποίου η σειρά μπήκε στο βιβλίο Guinness, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μίλησε για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που έδωσε στην Γερμανία και τα συναισθήματα που του άφησε, όπως και για την επιθυμία του να γίνει δήμαρχος.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως ήταν απίστευτα συγκινητικό να βραβεύεται από ομογενείς, ενώ δεν έλειψαν τα κλάματα χαράς. Σχετικά, όμως, με την δημαρχία ανέφερε τον τρόπο που θέλει να του δείξει ο κόσμος ότι τον επιλέγει γι' αυτή τη θέση.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για την παράσταση στη Γερμανία

«Συγκινήθηκα που με βράβευσαν οι ομογενείς. Επειδή έκλεισε ο κύκλος δύο χρόνων παραστάσεων με αυτό το έργο, συγκινήθηκα και εγώ ο ίδιος όχι μόνο ο κόσμος από κάτω. Έτσι κλαίγαμε όλοι μαζί! Είναι ωραίο να τελειώνεις μια κωμωδία με τόσο πολύ γέλιο και να δημιουργείται ένα τέτοιο διαφορετικό συναίσθημα. Μου άρεσε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά.

Έπειτα, τόνισε: «Είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα που μας δίνουν οι ομογενείς! Να βλέπεις μια Ελλάδα να πάλλεται μπροστά στα μάτια σου».

«Επειδή θέλω να γίνω και δήμαρχος σκέφτομαι να πάρω το βίντεο από την υποδοχή που μου επιφύλασσε ο κόσμος και να τους ζητήσω να κάνουν το ίδιο για να μου δείξουν ότι με θέλουν», είπε στο τέλος της συζήτησης.

«Έβαλα τα κλάματα...»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του, όπου ξέσπασε σε κλάματα. Από την άλλη, ο ίδιος είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και για τον χωρισμό του.

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν, κατόπιν παράκλησης της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, συναντήθηκα στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων – ΕΛΠΙΔΑ με μία κοπέλα 16 ετών που είχε ζητήσει να την επισκεφτώ! Επρόκειτο για ένα οπτικά πανέμορφο πλάσμα, παρά τις χημειοθεραπείες που είχε υποστεί, αλλά κυρίως για ένα κορίτσι με ισχυρή ιδιοσυγκρασία και γενναία καρδιά.

Μου είπε ότι οι σειρές μου, που βλέπει κάθε μέρα στην τηλεόραση, είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να την κάνουν να γελάει. Και επιπλέον το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» είναι το δεύτερο πράγμα που την κάνει να δακρύζει. Το πρώτο είναι όταν αναλογίζεται τη μοίρα της. Φεύγοντας, μπήκα στην πρώτη τουαλέτα που βρήκα μπροστά μου κι έβαλα τα κλάματα.