Αυτή είναι η γυναίκα του Στέλιου Μάινα - Έχει παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Εσείς την ξέρετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτή είναι η γυναίκα του Στέλιου Μάινα - Έχει παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Ο Στέλιος Μάινας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει πρωταγωνιστίσει σε πολλές πετυχημένες σειρές στην τηλεόραση. Ο ίδιος έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Ιωσήφ ή αλλιώς Σήφη, με την γυναίκα του αλλά γνωρίζει κανείς ποια είναι;

Αυτή είναι η γυναίκα του Στέλιου Μάινα

Είναι κι εκείνη ηθοποιός και μάλιστα έχει παίξει και στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, που έχει μπει, μάλιστα, και στο βιβλίο Guinness.

Ο λόγος για την Κάτια Σπερελάκη, η οποία έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, που είναι και οι πιο πρόσφατες συνεργασίες της, με τελευταία την παράσταση Ο κήπος (2018), στην τηλεόραση με παράδειγμα την Ανατομία ενός εγκλήματος: Αρραβώνες (1993 ΑΝΤ1) και τα Μαύρα μεσάνυχτα (2008 Mega), αλλά και στον κινηματογράφο με μία ταίνια από αυτές την λεγόμενη Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα (2011).

Στέλιος Μάινας και Κάτια Σπερελάκη

Στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης πήρε μέρος στο επεισόδιο "Αγάπης αγώνας άγονος", όπου υποδύθηκε την Αλεξάνδρα, μία γυναίκα της υψηλής κοινωνίας που είχε αρραβωνιαστεί των Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Χώρισαν μετά από 22 χρόνια γάμου - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας στις 12 Φεβρουαρίου 1964 και ως δημοσιογράφος ασχολείται εξ ολοκλήρου με το αστυνομικό ρεπορτάζ τα τελευταία 27 χρόνια. Για 22 ολόκληρα χρόνια (1987-2009) υπήρξε παντρεμένη με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη που υπηρέτησε στην προσωπική φρουρά του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε κουμπάρος στο γάμο τους. Μαζί απέκτησαν έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Η γνωστή δημοσιογράφος που αυτό το διάστημα ασχολείται με την υπόθεση στην Πάτρα είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town, «Αν δε θες να δημοσιοποιηθεί κάτι, δεν δημοσιοποιείται. Το δικαίωμα το δίνεις εσύ. Αν δε δώσεις εσύ τροφή, δεν θα φάει ο άλλος. Αν έχεις μάθει να ζεις με την κάμερα στις καλές στιγμές σου, θα σε ακολουθήσει και στις κακές».

Όσο γιατί χώρισε με τον σύζυγό της μετά από 22 χρόνια γάμου; Όπως είπε, ούτε η ίδια πίστευε ότι θα χώριζε κάποια μέρα, αφού πίστευε ότι είχε τον τέλειο γάμο. Αλλά τελικά συμβαίνει. Η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει τι τους οδήγησε στον χωρισμό, αλλά σίγουρα αυτό ήταν κάτι «μη αναστρέψιμο». Ωστόσο, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και ο χωρισμός έγινε σε πολιτισμένο επίπεδο.

undefined