Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Κοψιδά - «Έχω υπάρξει σε δύσκολες συνεργασίες με...»

«Ήμουν έτοιμος να φύγω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Κοψιδά - «Έχω υπάρξει σε δύσκολες συνεργασίες με...»

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το περιοδικό «ΕΓΩ». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ από την άλλη μίλησε και για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει βιώσει στον χώρο. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως μετά από την συμμετοχή του στο Survivor δεν του ανοίχτηκαν παραπάνω πόρτες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά

Με τα «όχι» τελικά χτίζεις καριέρα;

Ναι. Γενικά οι επιλογές που κάνεις καθορίζουν και την πορεία που θες να έχεις. Εγώ επιλέγω τις δουλειές μου, με βάση τη διαίσθησή μου και μέχρι τώρα, δεν έχω πέσει έξω ποτέ.

Σας έχει τύχει να φύγετε από μία δουλειά, λόγω κακής συμπεριφοράς συναδέλφου;

Έχω υπάρξει μέσα σε δύσκολες συνεργασίες, με εντάσεις, κλπ. Ήμουν έτοιμος να φύγω, αλλά κάτι συνέβαινε κι άλλαζα γνώμη. Αλλά ακόμη και από αυτές τις συνεργασίες, κάτι σημαντικό έμαθα.

Σε μία συνεργασία με είχαν κοροϊδέψει και δύο εβδομάδες πριν τελειώσει η παράσταση, παρ’ ότι κατάλαβαν το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη, εγώ έφυγα. Αλλά γενικά οι δύσκολες συνεργασίες με βοήθησαν να δουλέψω κομμάτια του εαυτού μου και να εξελιχθώ.

Υπήρξαν στιγμές που χρειάστηκε να κάνετε και κάποιο άλλο επάγγελμα, λόγω ανασφάλειας του επαγγέλματος του ηθοποιού;

Πριν γίνω ηθοποιός έχω κάνει πάρα πολλά επαγγέλματα και χειρωνακτικές δουλειές. Ξεκίνησα να σπουδάζω υποκριτική στα 28 μου. Από τα 18 μου όμως έκανα πάντα διάφορες δουλειές για να ζήσω. Όταν έγινα ηθοποιός, δούλευα συνέχεια. Υπήρξε μόνο μία χρονιά που δεν είχα δουλειά κι εκείνη την περίοδο ασχολήθηκα με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών.

«Θα το αναγνώριζα αν...» - Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε το πρωί της Παρασκευής 29/3 ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του δουλειά στο Δήμο Παπάγου, αλλά και για την προσωπική του ζωή, κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη. (δείτε εδώ παλαιότερη ενόχληση του από δημοσιογράφο)

«Έγινα ηθοποιός στα 28 μου, ήμουν ντροπαλός, ούτε στα οικογενειακά βίντεο δεν έμπαινα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στον Δήμο Παπάγου που μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς με το σκουπιδιάρικο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Παλιότερα ήμουν με μία γυναίκα η οποία ήταν έγκυος και περάσαμε όλη τη φάση μαζί και είδα ότι μπορεί να γίνω κάλος πατέρας. Ήμουν πολύ ερωτευμένος, ήταν ήδη έγκυος από την προηγουμένη σχέση της και αν μου ζητούσε να το αναγνωρίσω θα το έκανα. Έχω κάποια στάνταρντ εμφανισιακά για τις γυναίκες και θέλω να γελάω με την σχέση μου».

Όσο για το αν έχει υποστεί bullying, ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ξεκάθαρος: «Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου».