Ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Βάσως Λασκαράκη - Φωτογραφία μέσα από το βεστιάριο στο σπίτι της

Κάνει ξεκαθάρισμα και μοιράστηκε σπάνια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεχειλίζει από ρούχα η ντουλάπα της Βάσως Λασκαράκη - Φωτογραφία μέσα από το βεστιάριο στο σπίτι της

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και έτσι η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα της. Η αγαπημένη ηθοποιός ανά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες από το σπίτι της και έτσι αυτή τη φορά ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το βεστιάριό της.

Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τόσο τα ρούχα της όσο και τα καλλυντικά της, με βοηθό φυσικά την κόρη της, Εύα, η οποία πριν από μερικές μέρες είχε την ονομαστική της εορτή (δείτε εδώ τις αναρτήσεις των γονιών της).

Στο βεστιάριό της, η Βάσω Λασκαράκη, πέρα από εντυπωσιακές και τεράστιες ντουλάπες έχει και έναν υπέροχο καθρέφτη με φώτα για να κάνει το μακιγιάζ της.

Φωτογραφία από την ντουλάπα της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη ντουλάπα

Σπάνιες φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της Βάσως Λασκαράκη στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί να έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια και να έχει άλλες προτεραιότητες, ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη ποτέ δεν παραλείπει να επισκέπτεται τους γονείς της και συγκεκριμένο το πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός που είναι έτοιμη να γίνει μαμά για 2η φορά πριν από αρκετά χρόνια εγκατέλειψε την πόλη της, για χάρη της καριέρας της στην Αθήνα, παρόλα αυτά κάνει ότι μπορεί και επισκέπτεται τους γονείς της συχνά πυκνά, Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, μάλιστα, είχε πάει στο σπίτι με την Κόρη της, Εύα.

Η Βάσω Λασκαράκη, της οποίας ο αδελφός μας συστήθηκε πρόσφατα, μας αποκάλυψε την επίσκεψή της μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός φωτογράφισε την κόρη της σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, που μάλιστα έχει διαμορφώσει για τη μικρή Εύα, ενώ πρόδωσε το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη με ένα hashtag.

Σε μια άλλη περίπτωση, η ηθοποιός δημοσίευσε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που είναι αρκετά μικρή και εννοείται αγνώριστη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Βάσω Λασκαράκη έγραψε: «Δέχομαι την πρόσκληση της @unicefgreece και συμμετέχω κι εγώ σήμερα 20 Νοεμβρίου στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας παιδιού.. Αν ήμουν σήμερα παιδί θα ήθελα να ζω και να μεγαλώνω σ´ έναν κόσμο χωρίς εγκατάλειψη , χωρίς κακοποίηση, χωρίς πολέμους, χωρίς πόνο...μόνο με χαμόγελα, ευτυχία και άπειρες αγκαλιές».

undefined

undefined