Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Συγγνώμη, γιατί...» - Η Χρύσα Ρώπα συγκινεί με τη στάση της για τα θύματα του Φιλιππίδη

«Όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν»

«Συγγνώμη, γιατί...» - Η Χρύσα Ρώπα συγκινεί με τη στάση της για τα θύματα του Φιλιππίδη
News 01.04.2022 09:03
Από Youweekly Team

Η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την υιοθεσία της, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, το βράδυ της Πέμπτης 31/3 και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κοπέλες που ήρθαν αντιμέτωπες με την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Μάλιστα, ανέφερε πως θέλησε και προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιες από αυτές, ώστε να απολογηθεί που δεν γνώριζε τι συνέβαινε κατά την συνεργασία τους.

Η συγκινητικές δηλώσεις της Χρύσας Ρώπα για τα θύματα του Πέτρου Φιλιππίδη

Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν υπάρχουν λόγια… Κρίμα μωρέ, κρίμα. Όταν δούλευα με τον Πέτρο, ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο ατύχημα που είχε και έπεσε στη σκηνή, ήταν ένα μήνα στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό, δεν είχαμε και κοινούς φίλους. Το κους κους που κάνουμε δεν έχει σχέση με τις ζωές των άλλων.

Ήμουν στο Παρίσι και αναζήτησα τις κοπέλες για να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Καταρχάς ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες και αν εγώ το ήξερα, δεν θα ήμουν… Δεν είχα ιδέα, δεν το φανταζόμουν. Συγγνώμη γιατί όσοι δεν ήμασταν θύματα, μια χαρά βολευόμασταν…».

«Είναι κρίμα και πάρα πολύ μεγάλη ντροπή»

Το πρωί της Πέμπτης, η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή T-Live και αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο γνωστός κωμικός διώκεται ποινικά για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, ενώ έχουν προκύψει και 7 μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ του, μια εκ των οποίων η σύζυγος του.

Η Χρύσα Ρώπα είπε από την πλευρά της: «Είναι πάρα πολύ κρίμα, αλλά είναι και πάρα πολύ ντροπή. Δεν το πίστεψα όταν τα άκουσα όλα αυτά. Ναι, είχαμε συνεργαστεί. Δεν μπορούσα να το συνδυάσω. Δεν μπορούσα και τα δύο. Μ’ αυτά τα πρόσωπα, μ’ αυτούς τους συναδέλφους έχω δουλέψει. Απέχει πολύ, παρασάγγας απέχει η εικόνα που έχω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δυστυχώς δεν ισχύει και δεν ισχύουν πια και τα αισθήματά μου».

Για τον ηθοποιό μίλησε και η Άννα Παντζέλη η οποία τόνισε τα εξής:

«Χαίρομαι που η δικαιοσύνη σκύβει στα θύματα γιατί μέχρι τώρα φοβόμουν ότι έσκυβε στους θύτες. Η αλαζονεία των ισχυρών αρχίζει να τρίζει γιατί αποκτούν μια αλαζονεία που νομίζουν ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να υποκλίνονται ή να υπηρετούν, να σκύβουν και αρχίζει πια η Ελλάδα να μη θυμίζει μπανανία σε νόμους.

Δεν είχα ακούσει τίποτα. Ένιωσα όμως πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ γελοία που δεν το ήξερα και μπράβο στα κορίτσια, στις τρεις συναδέλφους, τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ τα ονόματά τους. Μπράβο τους, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μάνα και να βγεις με το πρόσωπό σου και με το επίθετό σου και να πεις. Είμαστε μια κοινωνία λίγο άγρια. Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα για τίποτα και για κανέναν».

Χρύσα Ρώπα για Φιλιππίδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ραγίζει" καρδιές η αποκάλυψη της Χρύσας Ρώπα: «Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς»

Χρύσα Ρώπα: «Κάθισα κάτω από το νερό και άρχισα να κλαίω, δεν άντεχα τον πόνο»

Share