Με βαθύ ντεκολτέ και κόκκινη δερμάτινη φούστα - Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της Αθηνάς New York

Χιλιάδες αντιδράσεις στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με βαθύ ντεκολτέ και κόκκινη δερμάτινη φούστα - Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της Αθηνάς New York

Λίγους μήνες μετά το The Bachelor 2, η νικήτρια του παιχνιδιού, Αθηνά New York, παραμένει στην επικαιρότητα, συνεχίζοντας κανονικά την ζωή της στην Αμερική. Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Αθηνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα της φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει φορώντας ένα κοντό μαύρο τοπ και μια επίσης κοντή δερμάτινη κόκκινη φούστα, ένα σύνολο που "άναψε" φυσικά φωτιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, το ίδιο και σε μια προηγούμενη ανάρτησή της με μαγιό.

Η νέα αποκαλυπτική φωτογραφία της Αθηνάς New York

Αυτές είναι οι σχέσεις σήμερα Αθηνάς και Αλέξη

Ο Αλέξης Παππάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Τζέιμς Καφετζή, ένα χρόνο μετά το Survivor αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τους παλιούς συμπαίκτες του, αλλά με την πρώην κοπέλα του, προσπαθεί να διατηρεί κάτι πολιτισμένο.

Για άλλη μια φορά ο Παππάς τοποθετήθηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ αυτού και της Αθηνάς New York, την οποία γνώρισε μέσα από το Bachelor 2. Σε κάθε περίπτωση, επιδιώκει να έχουν τα τυπικά σε ανθρώπινο επίπεδο.

«Με την Αθηνά τελειώσαμε. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία που είχε αρχή, μέση και τέλος. Μετά από αυτό δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνεις μια ανθρώπινη σχέση. Είχαμε ζήσει πολλά πράγματα. Μετά το Bachelor ήταν διαφορετικά. Η καθημερινότητα έδειξε άλλα πράγματα και έπρεπε ο καθένας να πάρει τον δρόμο του. Με την Άννα έχει τελειώσει. Είμαστε φίλοι, βγαίνουμε, αλλά μέχρι εκεί»