«Η αγάπη είναι...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

Το μήνυμα όλο νόημα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η αγάπη είναι...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

Μία ξεχωριστή ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κρατερός Κατσούλης με τους διαδικτυακούς του φίλους, στην οποία παρέθεσε τον στίχο ενός ποιήματος για την αγάπη.

Οι τελευταίες μέρες είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον Κρατερό Κατσούλη καθώς η μητέρα του νοσηλεύτηκε και μάλιστα χειρουργήθηκε (δείτε εδώ την ανάρτησή του), ενώ γενικότερα, τους τελευταίους μήνες η ζωή του άλλαξε σημαντικά καθώς ανακοίνωσε το οριστικό διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου, ενώ την ίδια στιγμή αποχώρησε και από την εκπομπή που παρουσίαζε.

Η ζωή του ωστόσο συνεχίστηκε και όπως φαίνεται, ο Κρατερός Κατσούλης έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί τις μικρές χαρές της ζωής.

Η ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη

«Η αγάπη είναι ο μόνος τρόπος και ο μόνος δρόμος», γράφει χαρακτηριστικά.

Κρατερός Κατσούλης ανάρτηση

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί...»

O Kρατερός Κατσούλης έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες εικόνες που φέρνει σε όλους μας ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο ηθοποιός έχει αποδείξει κατά καιρούς πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είναι και φυσικά η φρίκη του πολέμου δεν τον αφήνει αδιάφορο ειδικά όταν έρχεται η ώρα να μιλήσει για αυτόν στα παιδιά του.

Μπορεί ο Κρατερός να ζει σε χωριστό σπίτι από την Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο η σχέση με τα δύο του παιδιά δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό. Περνάνε πολύ χρόνο μαζί και μιλάνε για πολλά θέματα, μιας και βρίσκονται σε μια ηλικία με πολλές απορίες!

«Έχω ασπαστεί εδώ και χρόνια την αγάπη και το φως και με θυμώνει η κοινωνική αδικία δυσκολεύομαι να εξηγήσω τη χυδαιότητα και την ανηθικότητα των ανθρώπων και όταν εκφράζεται μάλιστα με μία τέτοια μορφή πολέμου».

«Πώς να εξηγήσεις σε ένα 11χρονο και ένα 6χρονο παιδί με έναν τρόπο που να καθησυχάσεις πρώτα τον φόβο και την ανασφάλεια που δημιουργεί η κατάσταση και μετά να τους εξηγήσεις ότι πρέπει να ενδιαφερόμαστε γιατί δεν έχει σημασία που δεν γίνεται εδώ αλλιώς είμαστε κατεστραμμένοι».