Η Νατάσα Μποφίλιου σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της - Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού

Ταιριάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Νατάσα Μποφίλιου σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της - Οι σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" την Νατάσα Μποφίλιου, την οποία έκραξε ο Βαγγέλης Περρής λίγο καιρό πριν, και τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη σε μία έξοδό τους στο Σύνταγμα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά δεν την γλίτωσαν.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα πανέμορφο ροζ παλτό που, αν και δεν ήταν σε έντονη απόχρωση, έκανε τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Από μέσα φαινόταν ένα λευκό ζιβάγκο και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, ενώ το look της ολοκλήρωσε με ένα γκρι κασκόλ με μωβ πινελιές, μπεζ λουστρίνι μπότες και μία καφέ τσάντα σε σχήμα πουγκί. Ο σύζυγός της, από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα μαύρα και έκανε τη διαφορά με το γκρι παλτό του.

Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της

Η βόλτα της Νατάσας Μποφίου με τον άντρα της

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια - "Έχω δεχτεί σωματική κακοποίηση"

Άκρως αποκαλυπτική και ειλικρινής, ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου,σε συνέντευξη της στον Ελληνικό FM.Η δημοφιλής και ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τη δουλεία της, για τον σύζυγό της, αλλά αναφέρθηκε και σε μια άσχημη εμπειρία της καθώς στο παρελθόν έχει βιώσει και εκείνη σωματική κακοποίηση.

Παρότι κάνει σπάνια εξομολογήσεις της για τον σύζυγό της, είπε χαρακτηριστικά πως «όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους. Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό.

Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».

Σχετικά με το #metoo,(ξεκίνησε η πρώτη δίκη που αφορά το #metoo) η Νατάσσα Μποφίλιου εξομολογήθηκε ότι «μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται».