«Δευτέρα με πάνε στις...» - Η απίστευτη φάρσα της Μακρυπούλια στον Μουτσινά

Έμεινε κάγκελο ο παρουσιαστής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δευτέρα με πάνε στις...» - Η απίστευτη φάρσα της Μακρυπούλια στον Μουτσινά

Πρωταπριλιά χωρίς φάρσα στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, δεν είναι πρωταπριλιά! Το μεσημέρι λοιπόν της Παρασκευής 1/4, ο παρουσιαστής δέχτηκε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, από ένα πολύ κοντινό του άτομο.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια τηλεφώνησε για να του εκφράσει τη χαρά της για την αλλαγή ώρας που θα γίνει στην εκπομπή του από τη Δευτέρα 4/4, όπου το Καλό Μεσημεράκι θα προβάλλεται στις 16:00. Η ίδια όμως δεν έμεινε μέχρι εκεί, αφού θέλησε να κάνει και μία πλάκα στον αγαπημένο της φίλο.

Η φάρσα της Ζέτας Μακρυπούλια στον Νίκο Μουτσινά

Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία καθημερινά παρουσιάζει το Ρουκ Ζουκ την ίδια ώρα με τον Νίκο Μουτσινά, του ανακοίνωσε πως: «Νίκο δεν θα το πιστέψεις τι έχει γίνει. Κατ’ αρχάς δεν ξέρει τι χαρά πήρα που επιτέλους θα μπορώ και εγώ να βλέπω τον φίλο μου από την αρχή και να μη σε βλέπω μετά σε βίντεο, δεν μπορώ να στην περιγράψω. Αυτή τη χαρά όμως μου την πήρανε πίσω όμως, γιατί με πήρανε από τον ΑΝΤ1 και μου είπανε ότι από Δευτέρα με πάνε στις 16:00» και ο παρουσιαστής "έμεινε"...

Αλλάζει ώρα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Με μία απρόσμενη ανακοίνωση ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) το Καλό Μεσημεράκι, με τον Νίκο Μουτσινά και τη Ματίνα Νικολάου να αποκαλύπτουν στο τηλεοπτικό κοινό πως από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινάει άλλη ώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 4/4, το Καλό Μεσημεράκι θα ξεκινάει στις 4 το μεσημέρι. Ο παρουσιαστής σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες μέρες στο Love it είχε αποκαλύψει πως θα γίνουν αυτές οι αλλαγές.

«Θα κάνουμε κάποια αλλαγή, είμαι υπέρ των αλλαγών. Κάποια στιγμή θες να κουνήσεις τα πράγματα. Το "Καλό Μεσημεράκι" θα πάει στις 16:00. Θα περάσουμε σε μια παλιά ώρα, όπως ήταν το "Δέστε τους". Αν δεν πειράξεις τα πράγματα, δεν θα έχεις και άλλο αποτέλεσμα».